0 oy
377 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından
4 aylık bebek ile hangi aktivite etkinlik oyun onerisi

3 Cevaplar

0 oy
(623 puan) tarafından
Günde Bi kaç kez yüzüstü yapıp boynunu kaldırıyor doktorda önerdi boyun kafa için önemliymiş cingorakla oynatiyorum  müzikli piyonosu var ayaklarını falan vuruyor anakucagi da sallanıp biraz tv bakıyoruz zaman öle geçiyor sıkılan benim çocuğum napsam durmuo :)
-Reklam-
0 oy
(960 puan) tarafından
Ben bir minderle dizlerimin üzerine alıyorum yüzü bana dönecek şekilde. Bol bol konuşuyoruz, resimli kitaplar var onları gösterip oynuyoruz. Ellerini ve ayaklarına egsersiz yapıyoruz. Ama en keyif aldığı şey evin içinde gezip birşeyleri anlatıyorum. Mesela mutfağa girip kaşıkları birbirine vuruyoruz metal sesine gülüyor. Başka birgun başka odaya tekrar tekrar. Ama bir aktivide maksimum 15 dakika çok sıkılıyor. Camdan sokağa bakıp konuşuyoruz. Çıkardığı sesleri taklit ediyorum. 
0 oy
(371 puan) tarafından
İkea poşetini içerisine su, sim parıltılı eşyalar koyuyorum. Onunla oynamayı çok seviyor. Ce e çok seviyor. Sırt üstü yatırıyorum başına yastık koyuyorum pat diye dönüyor. Yüz üstü yatırıyorum oyuncağını takip ettiriyorum. Başını olabildiğince dik tutmasını sağlıyorum. Biz oturmaya başladık. Minderi var. Minderimizin yanına oyuncak koyuyorum atıyor alkışlıyoruz. E bebekten kaplumbağa almıştık. Onu tam kavrayabiliyor. Sesi hoşuna gidiyor. Her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum hava soğuksa balkona çıkıyoruz. Benim çiçeklerimi çok seviyor. Cici diye onları okşuyoruz. Uzun silindir emekleme minderi var. Ona koyunca patinaj çekiyor. Şarkı bence çok önemli. İştahlı iştahlı evde bebek şarkıları söylüyorum dans ediyoruz. Günlük yaptıklarımı vs kızıma anlatıyorum. Olabildiğince konuşuyorum. O da beni taklit etmeye çalışıyor. 4 ay 1 haftalık olduk 
(623 puan) tarafından
Oturtmak için erken degilmj peki günde ne kadat oturuyor
(371 puan) tarafından
3 buçuk aylıkken doktor oturttu. İlk hafta günde 10 dk kucağımda, sonraki hafta destekli 10 dk oturdu. Şimdi kafasına göre oturuyor. 4 ay kontrolünde gayet iyiydi.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 144 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
14 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde İkibebelianne (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
8 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayyse (86 puan) tarafından soruldu
...