0 oy
356 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (22 puan) tarafından
Merhaba anneler,  5 buçuk aylık kızım gece uykusuna yatarken krize giriyor. Sebebi ne olabilir? Krizden tramva yaşayacak diye aklım gidiyor. (oda da loş ışık ve sakinleştirici müzik kullanıyorum) yeterince ağlamasına izin verdiğimde oluyor  Uykuyu bırakıp oyun oynadığımızda ama bana mısın demiyor. Uykusu olduğu halde direniyor ve krize giriyor. Ne yapmam ve nasıl davranmam gerek?
Bebek Ayı 5,5

4 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
Yeterince yorulmuyordur dışarıya ilgileri arttıgı için uylu gerilemesi diyolar.  Acıkmasını saglayın emerek uyyormu 
(22 puan) tarafından
yorulsun diye öncesinde baya oynuyoruz.  Emerek gözleri kapanıyor sonra çığlık atarak uyanıp emmeyi de bırakıyor. Sakinleşsin diye sarılıyorum daha kötü oluyor, pışpışlıyorum masaj yapıyorum bana mısın demiyor.
(31 puan) tarafından
Sakin ses tonuyla ninniler şarkılar söyleyerek attlattık biz o dönemi ayaga kalkıp emziriyordum kırmızı balık bile izletiyprdum onunla duruyordu sakinleşiyordu  Yanında sizi istiyorda olabilir sabır geçicektir.
(22 puan) tarafından
evet kucakta gezdirince gayet sakinleşiyor :( ama kucakta uyumuyor. Yatar pozisyona getirince yine krizler...
-Reklam-
0 oy
(161 puan) tarafından
Benim oğlumda 5,5 yeni geçti aynı o da gece uykusuna gecmeden ağlar öyle uyur kucağımda salliyorum bazen mayistiriyorum emziriyorum iyice tok olmasi gerekiyor portatif hamagimiz var onda sallıyorum erken uyuyor bazen az bazen çok illaki ağlıyor en gerekli şey sabır 
(22 puan) tarafından
ben katlanırım sorun değil ama tramva olacak diye korkuyorum. ağlamaktan yorulup uyuyor artık. biz ek gıdaya geçtik karnını doyuruyoru  uyutmadan 1 saat önce sonrasında zaten yarım saatte bir emziriyorum falan. Geçici bir durum mu bilmiyorum umarım bizimki de geçer.
0 oy
(174 puan) tarafından
Bizde aynıyız canm 6 ya gireceğiz bu bi aea daha olmuştu bi hafta falan sürdü geçmişti ama simdü uyku öncesi kafayı yastığa koyar koymaz  çıldırıyo kaldırıyorm anında susuyo uykusu var biliyorö  gözşeri falan kızarıyo bnde artk hiç oralı olmuyorö baktö ağlıyo kaldırıyorm en son direnemiyo emerken falan gözler gidiyo o ara uyyo. Bazen uyku saatleri kaçtığında da zor uykuya dalıyolar ağlıyolar canm onu farkettm bide 2 saati aşırmadan uyutmaya çalışın bakalm bide
(22 puan) tarafından
2 saati deneyeceğim inşallah. Böyle yapmaya başlayınca uykusu gelsin diye 2 saati geçiriyordum ben.
0 oy
(24 puan) tarafından
Benim kızım da 5.5 aylik atak haftasindalar o yuzden annesi geçecek 
(22 puan) tarafından
5 aylıkken atak var mıydı :((( Allahım yardım! çok zor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
+1 oy
2 cevap 234 göst.
0 oy
4 cevap 425 göst.
...