0 oy
341 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (585 puan) tarafından
Alabilir miyim nasil memnun musunuz

4 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Evet bende bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum.
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Slepy extra ıslak mendil indirime girdi diye 24 paket almıştım. Ama o kadar kötü ki kullanmadım günlük işlerde kullanmaya ayırdım. Çünkü hem çok ince hemde köpürüyor. Köpürmesi içindeki zararlı maddelerdendir diye düşünüyorum.

(Pakette yazan içerik: Aqua, Pareth, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Glycerin, Ctric Acid...)

 Slepy natural ve yenidoğan için olan sarılı paket çok iyiydi, yeşil olanı ben kullanmadım kuzenim kullanmış memnunum dedi.  Ben fiyatlardan dolayı slepyi bıraktım baby turcoya geçtim. Daha uygun ve gayet iyi tabi onunda kırmızı paketli olanı kötüydü ama yeşil paketli yenidoğan için olan çok iyi.

Bebek bezinde de bio natural ve natural iyi ama extra olan çok ince, uzun süre kalınca sızdırma yapıyor.
(585 puan) tarafından
Bio natural 300 kusur tane almıştık bebek bezi çok dışına kaçırıyor çok olunca atamadım da kullandım değiştirip durdum a, bisey kaldi .natural i ilk zamanlar kullanmıştım. Sleepy sensitivite ıslak mendil kullanıyorum bi kızarıklık var gecmiyo makatinda.
(462 puan) tarafından
Makattaki kızarıklık sleepy extra ıslak mendilden kaynaklı çünkü bizde de oldu. Hemen bırakın. Mantar dedi doktor. O ıslak mendili bıraktım , bionatural ve natural olandan alıyorum. Bir süre Bepanthol sürdüm. Şükür geçti ama 1 ay kaldı poposunda.
(129 puan) tarafından
Çok şaşırdım ben normalde baby turcoya geçtim ama dediğiniz gibi bio naturalden çok almıştım onlar daha iyidir sızdırma yapmıyor uzun süre tutuyor diye onları gece kullanıyorum gündüzde baby turco kullanıyorum.
(462 puan) tarafından
Ben de genelde gece sleepy kullanıyorum veya bir yere gideceksek. Extra olanı aman kullanmayın. En güzel seri natural veya bionatural. Saf su. Mahvoldu çocuğumun poposu. Çok geç iyileşti. 1 ay boyunca 4 farklı krem kullandık geçirmedi. Son çare Bepanthol sürdüm geçirdi. Bezi de sık değiştirin. Mantara o da sebep olurmuş.
(585 puan) tarafından
Ekstra degil sleepy sensitive cnm ıslak mendil ekstra almadım.
0 oy
(490 puan) tarafından
Uni baby kullanıyorum canım bi hafta önce 90lı ve kapaklısını 24adet 170e alabildim öncesinde normal sleepy ıslak havlu kullandım oda iyiydi komşumda extrası var oda gayet iyi problem yaşamadım netten toplu alımlarda kuru oluyo yazanlar var öyle bi durumda kapağından içeri biraz su kat problemin çözülür sleppy beze gelince sızdırdığı için molfixe geçtim molfixden memnunum
0 oy
(462 puan) tarafından
Başka yorumda da belirttim sleepy ıslak mendil mantar yaptı oğlumun poposunda 1 ay geçmedi. Kıpkırmızı oldu. Bionatural veya natural alıyorum artık. Saf su çünkü içi. Bez olarak da baby turco ve sleepy natural karışık kullanıyorum gayet memnunum. Uygun bedeni kullanırsanız sızdırma yapmıyor her ikisi de. Hatta baby turco çok yumuşacık , pamuk gibi. Bezi bağlayıp da 5 saat sonra açarsanız sızdırıyor tabi çünkü doluyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,515 göst.
0 oy
8 cevap 1,621 göst.
0 oy
6 cevap 26,352 göst.
18 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Eylüly (112 puan) tarafından soruldu
...