0 oy
242 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (49 puan) tarafından
Oğlumu 30 Mart'ta dünyaya getirdim. 1 hafta yoğun bakımda kaldı çıktığından bu yana kadar iki haftadır anne sütüyle besliyorum ama emmiyor sürekli sağıp biberonla veriyorum. Emme refleksi var iki gün önce hastaneye gittik ve emzirme eğitiminde daha gogsumu açar açmaz kendi kendine tuttu ve emdi 20 dk. Ama eve geldik ne kadar zorlasam da tık yok o kadar bunaldım ki. Ağzı küçük ve göğüs ucumu tutamıyor her zaman. Benim gibi olup sonradan bebeği emen var mı?

4 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Merhabalar bebeğiniz emer bence pes etmeyin. Sağarak vermeye devam edin. Aynı zamanda da meme verme denemelerine devam edin. Meme verirken ne çok aç ne de tok olsun. Şunu deneyebilirsiniz tam sağım ortasında sütün arttığı esnada ağzuna verin sütün tadını alınca memeyi alabilir. Gece uykusunda verebilirsinzş. Daha küçükmüş alabilir. Benim bebiş de biberona alışmıştı. Çook sonra aldu memeyi. Ben hep ara ara denedim vermeyi. Ayakta pışpışlayarak alıştı. Önce sadece dudağını dedirdim kokusına alıştırdım. Sonra emmeye alıştı. Youtu.be den bakabilirsiniz bir çok yöntem var. İki ay sonra bile alan var. Emmese de üzülmeyin. Sütünüz geldiği sürece sağarak vermeye devam edin. Olduğu kadar artık. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (766 puan) tarafından
Merhaba stres yapmayın tam 4 ay sagdim aynı benim oğlum da erken dogdu ve emme refleksi yoktu 1 hafta kuvezde kaldi surekli sagdim verdim.Sonra gogus ucu aparatı ile emzirmeye denedim olmadı emmedi .

4 ay sonunda geceleri uykusunda emmeye basladi suan 13 sy 21 gunluk mememm mememm diye bağırıyor emiyor içiniz rahat olsun. Uyurken uyku arasında emzirmeye deneyin surkli.
0 oy
(6 puan) tarafından
Daha çok yeni emer canım sabırla devam biberon agizini değiştir anne göğsüne yakın olanlardan kullan bide akış hızı az olanla verki biberondanda yavaş emsin
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Sagarak verdikce emmez cnm sürekkli memeni ver biberona alisirsa tutmaz sagarakta sütün azalir cok zor yigenim öyleydi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
12 cevap 478 göst.
11 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Demett29 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
30 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Busenin annesi (32 puan) tarafından soruldu
...