0 oy
290 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (12 puan) tarafından
Canım anneler 6 aylık bir oğlum var. Doğduğundan beri anne sütü alıyor. Bu zamana kadar hiç mama vermedik. Sütüm genelde iyi geliyor ama bazı günler daha doğrusu akşamları azalıyor. Çocuğum gece çok uyanıyor. Ve 6 aylık olduk hala gece 3 e kadar uyumadigi oluyor. Acaba gece yatarken mama versem mi? Devam sütü mama farkı ne? Ek gıda vermeye başladım yoğurt sevmedi patates filan püskürttü hep meyveleri birazcık sevdi. Çocuğum en son 5 buçuk aylıkken gittik kilosu 7300 dü. Doktor normal diyor ama bebeğim gözümüze zayıf geliyor kucağımıza alinca kemikleri ele geliyor. Boyu da uzun ve baya zayıf gösteriyor. Sizce ben ne yapim kaşık maması mi verim devam sütü mü verim geceleri bir yol gösterin bana.

3 Cevaplar

0 oy
(22 puan) tarafından
Ya aslında artık anne sütü doyurucu olmuyo ek gıda evet başlarsınız zaten yavaş yavaş ama daha tadım yapacak deneyecek onlar doyurucu olmayacak ki, bebek hala 8-9 aya kadar emerek doymak ister. İsterseniz gece yatmadan bir deneyin mamayı tok tutup uyanması azalabilir belki 
(12 puan) tarafından
Peki hangi mamayı önerirsiniz
(22 puan) tarafından
İlk kızımda aptamil kullanmıştım sevmişti iyi gelmişti, bebeğin sevmeside önemli
(189 puan) tarafından
Mama konusunda bir sur3dir araştırıyorum aslında geç kaldigin bir araştırma aptamil marka olarak çok biliniyor diye ilk tercihim olmuştu fakar hipp aptamil sma hepsinde palm yagi bulunuyor ve palm yagi yüksek sıcakla etkileşime girince zararlı oluyormuş palm yagi bulunmayan mama baby goat golden goat bunlarda içeriğinde palm yagi bulunmuyor keçi sütü olarak geçiyor zaten içeriği güzel bende değiştireceğim biraz fiyat olarak daha pahalı mesela aptamil 800 gr 175 tl bunlarda 400 gr 140 tl bebeğim 3 aylık ben hem anne sütü hem mama veriyorum üzüldüm keşke bunu önceden araştırmayı düşünebilseydik
(22 puan) tarafından
Ya aslında hiç birisi anne sütünün yerini tutmaz ama yine de vermek zorunda kalıyoruz. Yüksek sıcaklıkla hiç etkileşimde bulundurmamaya hep özen gösterdim. Beyin gelişimini hepsi destekliyor. Mesela komşum da hipp alıyo en iyi o diye ama bak siz araştırmışsınız siz de öyle diyosunuz gerçektende fiyat farkı varmış. Bilmiyorum ki canım en iyisini yapmaya çalışıyoz ama bazen olamıyoz sanırım. Ben şimdiki bebeğimi emziriyorum daha mama hiç kullanmadım ama kullanacak olursam aklımda bulunsun. Teşekkürler ederim :)
(189 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(602 puan) tarafından
Bir süre en azından mama kullanın Bebelac gold kullanabilirsin kilo alimi içinde çok etkili
0 oy
Profil image (1,497 puan) tarafından
Kilosu iyi gayet bencede mama verebilirsiniz geceleri yatarken uzun süre tok tutar hem güzel uyur... Sma maması çok güzel kilo yapıyor tokta tutuyor... Tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
2 cevap 171 göst.
8 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde R-Altay (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
21 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ezgi22 (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
28 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tatlisannecikk (199 puan) tarafından soruldu
...