0 oy
625 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (8,819 puan) tarafından
Hanımlar Merhaba, 

Kızım 20 aylık olmak üzere. Acelemiz yok ama yavaş yavaş tuvalet eğitimi için bir şeyler almaya başlayacağım.

Lazımlık kullanmayı düşünmüyorum, klozet adaptörü daha mantıklı geliyor. E-bebek'teki ürün yorumları kaydığı ve kullanışlı olmadığı yönünde. Sizin tecrübeniz nasıl? Deneyip memnun kaldığınız ürünler varsa tavsiyenizi almak isterim.

Şimdiden teşekkür ederim 
Bebek Ayı 20

5 Cevaplar

0 oy
(2,021 puan) tarafından
Keskinle ikea nın adaptorunu öneririm benim oğlum da bugün 22 aylık oldu haziranda 2 yaşına gelince başlayacağım biz iletisimimizi tamamladık ama ben lazimlikta aldım belki reddeder adaptörü ilk başta diye ama her ikisine de oturdu ne amaçla kullanıldığını biliyor çiş ve kaka diyor ama yaptıktan sonra:) 
(8,819 puan) tarafından
İnternette bakarken ikeayı da görmüştüm, yorumlar genelde güzeldi. 1-2 kişi kayma yapıyor demiş, siz öyle bir şey yaşadınız mı?
(2,021 puan) tarafından
Yok yaşamadık biz
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Ben çok adaptör aldım hepsi çöp oldu.ama klozetin kapağını değiştirip yerine ikili kapak aldım.birinci kapağı kaldirdiginda çocuk için oturan. Onuda kaldirdiginda büyükler için.Çift kapaklı diyemi geçiyor tam hatırlayamadım.yillardir kullaniyorum hicbirsey olmadı. 
(8,819 puan) tarafından
Benim aklımda da öyle bir şey var aslında. Onu da araştırayım, teşekkür ederim
0 oy
(125 puan) tarafından
Ben kullanıyorum ebebekten almıştım memnunum şimdilik 2 aydır kullanıyoruz. Kayma da olmuyor altında silikonları var 
(8,819 puan) tarafından
Hangi model acaba?
0 oy
(42 puan) tarafından
Ben kızımı 18 aylık ken 1.5 yaşındayken tuvalete alistirdim klozet te var ama ondan korkuyodu bı sure onu kendimle beraber tuvalete götürdüm BİM'in küçük cam şekerlerinden aldım eğer benim gibi çişini yaparsan sana şeker vericem dedim çok şükür benim kızım öyle alıştı eşim erken falan dedi ama kışa girmeden kesim dedim şimdi Ağustos ta 3 yaşına girecek yani 1.5 senedir bezden kurtuldum en rahatı ne kadar erken olursa o kadar iyi ne kadar gecikirsen o kadar zor olur der annem yine de sen bilirsin ama bence öyle bı dene ben hep kendimle götürdüm sonra yaptık tan sonra da sürekli 10/15 dk bir goturuyodum hadi çiş yaparsan sana şeker vericem dedim şekeri de alıyordum yanıma görsün ki yapsın diye bilmiyorum ben öyle alistirdim hiçte zorluk çekmedim hatta maşallah gece sadece iki kere altına yaptı başka hiç yapmadı herkesin alıştırma şekli farklıdır şimdi buradakiler dicek çocuğu şeker komasına koydun diye ama alıştıktan sonra saten artık kendi söylüyo bende şeker vermeyi kesiyodum neyse çok uzun oldu :) buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim
(8,819 puan) tarafından
Şeker için hiç olumlu düşünmüyorum :) Yaklaşık 4-5 aydır ben wc'ye giderken benle geliyor ve bak anne çişini buraya yaptı diyorum. Beraber sifonu çekiyoruz. Buna epey aşina oldu. Havalar biraz ısınınca onu da oturtarak başlayacağım
(42 puan) tarafından
En iyisi erken başlamak ne kadar geç olursa o kadar zor oluyo alıştırmak
0 oy
(381 puan) tarafından
Bence klozet kapağı daha kullanışlı. Oğlumda kullanmıştım. Lazımlığa alıştığı zaman normal tuvalete oturup yapmayan çocuklar var. Mesela bir yere gittiniz lazımlık yok o zaman zorluk çekersiniz. 
(8,819 puan) tarafından
Klozet adaptörü dediğim o zaten, küçük boyutlu klozet kapağı almak istiyorum. Ama  kayıyor vs yorumlarını okuyunca buradan fikir almak istedim
(381 puan) tarafından
Ben kullanırken öyle bir sorun yaşamadım, belki kalite farkı vardır.
...