0 oy
307 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından
Merhaba hanimlar 7 aylik kizim war bi gecen hafta bide dunle bgun dewam sutunu ictikten snra fiskirarak agjzdan burundan kustu dun bikere busbahta bikere oldu. Bnde haliyle doktora goturdum smdi. Doktor gogsunu cigerlerini sirtini dinledi bogazlarna bakti gorunurde bsey yok ddi. Ates ishal warmi ddi hayr ddim cnku gunde 1 yada 2 kere yapiyo kakasini. Idrar tahlili istedi yarin wercez. Ne olabilir dedim bagirsak enfeksiyonu olabilir menenjit olabilir dedi cok canm skldi. Dha oncesinde byle bi sikintimiz yoktu sadece mamayla besleniyo her zaman werdigim mama we werdigim miktar anlamadim ama cok canimi sıktı doktor. Ins usutmedir dimi kizlar bi sikintimiz yoktur. Gayet hareketli aktif istahi yerinde bi bebek. 
Bebek Ayı 7

3 Cevaplar

0 oy
(101 puan) tarafından
Hemen menenjit demesi saçma tahlil yapmadan teşhis koyamamz ben yerinde olsam başka Dr da gösterirdim canını sıkma Dr değiş 
-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından
Canm sıkma canını sen  , menenjit kusma ile anlaşılacak bir hastalık değil bazı doktorlar pat diye konuşmayı sever . Menenjit olsa ağır ateşi olur çocuk gözünü açamaz hale gelir mide enfeksiyonu yada bağırsak enfeksiyonudur bunlar da ilaçla tedavi edilir  kötü düşünüp kötüyü çağırma:)
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Benim bebeğim çok gazı olduğunda beslenmeden sonra bu şekilde kusuyor

İlgili sorular

...