0 oy
584 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (52 puan) tarafından
Merhaba, bebegimi uyutup yatiriyorum. Gunduz 30 dk. Fazla uyumuyor zaten. Uyku halinde battaniye emmeye calisiyor. Anlamiyorum sorun mu? 15 gun once kan aldirdik kontrol icin tabi cok agladi. Gecen gece ateslendi acilde serum takildi cok agladi. Bu yuzden mi? Oyle uzgunum ki, bebekler cocuklar hasta olmasin hiiccc.. terliyor cok, nasil giydircem bilemedim. Tikali burunlar. Acsak da 2 defa en fazla tahris olmasin diye. Bilgilendirirseniz sevinirim. Yasayan varsa? Saglikla buyusunler.
Bebek Ayı 7 Aylık

4 Cevaplar

0 oy
(6,402 puan) tarafından
Gecmis olsun canim daha battaniye emme ile bunu bagdastiramadim :) benim oğlum 6 aylık oda bu ara ne bulsa emiyor gece de muslin örtüsü var arada onu emiyor 
(52 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim. Psikojik bir durum mu acaba diye endiselerim var.. Bebek diline gore normal o zaman benim oglanin da emmesi..
(6,402 puan) tarafından
Psikolojik olduğunu düşünmüyorum oğlum beni emmedi emzikde emmedi qma böyle şeylere hevesli
(52 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Hatta su an yine uyuyor ve battaniyeyi cekti yuzunu kapatiyor. Bacaklari kaldiriyor. Gerci su an hasta. Huzurlu degil. Ben de mama ile buyutuyorum. Emmedi? 2 numara mamaya gectiniz mi?
(6,402 puan) tarafından
Yok canim sut alerjimiz var devlet mama veriyor onu kullanıyoruz ondada yas yok her yaş grubu aynı mamayi kullanıyor.  Suan benimkide bezi emiyor :)
(52 puan) tarafından
:) Saglikla buyusunler insallah.. Allah kolaylik versin. Tekrar tesekkur ederim.
(6,402 puan) tarafından
Rica ederim canım amin sende sağlıkla büyüt kuzunu
(1,832 puan) tarafından
Bende emiyordum bebekken hatırlıyorum hatta psikolojik olduğunu düşünüyorum anne eksikliğinden annem kayınpeder kaynana ile oturan onlar da vardiya li çalıştığı için gece geldiklerinde ben susayim diye hiç ağlatmamis huzursuz birileri olduğu için kocası yani babam biz ağladigimizda rahatsız olurmuş bende de sürekli yorgan köşeleri yerdim
(6,402 puan) tarafından
Bu durumun bizimle alakası olduğunu düşünmüyorum 6 aylık bebek içim söyledikleriniz uygun değil
(1,832 puan) tarafından
Ben Kendimi anlattım fark ettiyseniz :)))
(6,402 puan) tarafından
Kendinizi anlattığınızin farkındayım siz bu olaya pisikojik olarak bakmışsınız yaşadıklarınızı hatırladığınıza göre yaşınız büyüktür yani 6 aylık bebek için psikolojik denilemez demek istiyorum
-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından
Benim bebeğim de yastık kılıfının kenarını emerdi. Ben de üzülürdüm duygusal ihtiyacı mi var ben farkında mı değilim falan diye. Ama sebebini bilmiyorum ve geçici bir durum olduğunu söyleyebilirim şimdi bebeğim 10,5 aylık ve şuan yapmıyor.
(52 puan) tarafından
Ilginize tesekkur ederim.  Benim korkum da duygusal ihtiyaci. 15 gun sonra da ise baslayacagim yani annelik hep boyle heralde. Tedirginlik endise kaygi.. Saglikla buyusunler.
(747 puan) tarafından
Ah evet Rabbim inşallah bebeklerimiz için iyi birer anne olmayı onları sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)
0 oy
tarafından

Benim oğlumda 6 aylık gece ne denk gelirse battaniye müslin örtü onları emiyor :D :D gündüzleri çorabını bile çıkarıp ağzına sokuyor

(52 puan) tarafından
Gunduz uyanikken ataklarini agzina sokmaya calisiyor.. bir donemden geciyor demek ki . Buyuduklerinde onlara anlatir guleriz.
tarafından
Heralde keşfediyorlar, herşeyin tadına mi bakalım diyorlar bilmiyorum ki  :)) aynen komik oluyorlar:))
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Benimki de ayni ne görse emiyor. Aç mı acaba diyip emziriyorum bu sefer fazla geliyor kusuyor. Üstüne battaniyeyi emiyor. Emzik veriyorum artık. O düşünce parmaklarını yiyor resmen :))
(1,045 puan) tarafından
Ama elinden almaya çalışma öğrenmesini engellersin
(52 puan) tarafından
Kesif zamanlari yine. Her ay baska baska halleri var. Canları sag olsun.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 448 göst.
2 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sarph (766 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
0 oy
5 cevap 286 göst.
23 Mart 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde aygulelieyi (5 puan) tarafından soruldu
...