0 oy
109 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,357 puan) tarafından
22 Ay civarı bebeği olan anneler nasil geçiyor 2 yaş sendromu yaşayan var mı? Bizde bir çok belirti var ama yavaş yavaş azalıyor 1 aydır tavan yapmıştı şu an normale döndü ya da ben dilini anlamaya başladım bilemiyorum :) Ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz? Birbirimize yardımımız dokunabilir biz boyama yapıyoruz kızımla boyama yapmayı çok seviyor. Uykudan önce kitap okuyoruz. Hamur oynuyoruz ben hamurlardan hayvanlar yapıyorum. Bugünde 0 1 2 3 4 5 diye yazdım hamurla bunu her gün tekrar edip 5 e kadar rakamları görsel olarak tanımasını hedefliyorum. Sizlerden de varsa öneri alırım :) 

2 Cevaplar

0 oy
(1,643 puan) tarafından
Bizimki 21 aylık. O da sendromda. Gerçi sendrom için artarak devam ediyor diyorlar ama.

Biz de legolar kitaplar bocuklarla falan oynuyoruz. En son oyun hamuru çıkardığımda başından alamamıştım akşama kadar. Beni de hep yanında istiyor bi de. İnat yapıyor. Hadi kızmayayım zorla kaldırmayayım diyorum ama olmuyor. Bilerek ortada bırakıp kurutmuştum:S Çok faydalı aslında ama..
(1,357 puan) tarafından
Bizimki bir süre oynuyor sonra sıkılıyor bende kaldırıyorum :)
(1,643 puan) tarafından
Benim hatam da olabilir. Araba yapayım mı top yapayım mı vs diye diye öyle olmuş olabilir:)
(1,357 puan) tarafından
Serbest bırakın oynayacaktır bizim her gün kahvaltıdan sonra boyama saatimiz ve hamur saatimiz var. O da ezberledi artık bir süre sonra resmi bırakıp hamur diyor onları topluyoruz ondan sonra hamura başlıyoruz :)
-Reklam-
0 oy
(48 puan) tarafından
Bizde 22 ayligiz bizimki oyun hamurunu yemeye calisiyor bizde boyama  bul tak onlarla oynuyoruz disariya cikip kumla  cok oynamayi seviyor arabalari cok seviyor  inatci birazda sabirsiziz 
(1,357 puan) tarafından
Hepsi aynı canım sabır yok zaten zaman kavramları da yok henüz oyüzden sanırım beklemeyi sabretmeyi bilemiyorlar. Inat konusuna gelince o da var bizde üzerine gitmemeye çalışıyorum başka bir şeye yönlendirmeye çalışıyorum bazen beceriyorum bazen olmuyor krizlere giriyor ağlıyor bende yanında sessiz bekliyorum geçsin diye :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
8 cevap 366 göst.
...