0 oy
310 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar bebeğim bugün 40 günlük. Birkaç gündür sürekli akşamları emmek istiyor. Saatlerce emziriyorum ama bıraktığı zaman yine aramaya ve ağlamaya başlıyor. Doymuyor mu acaba düşünüyorum ama kusuyor da. Ne yapacağımı şaşırdım acaba sütüm mü yetmiyor aynı durumu yaşayan var mı lütfen bişey söyleyin. 
Bebek Ayı 40 günlük

6 Cevaplar

+3 oy
(26 puan) tarafından
Bebekler sadece açlıktan dolayı emmez ağrısı olduğundan dolayı da emebilir ya da korkmuştur her şey olabilir çoğunlukla atak haftalarında böyle yapıyorlar. Emzik verip kucağınıza alarak dikkatini dağıtamaya çalışın. Bol bol temas kurun, sarılıp konuşun sevin sevginiz bebeğinize geçsin ki herhangi bir korkuyla değil sadece süt için emsin.
-Reklam-
0 oy
(58 puan) tarafından
Benm bebeğim de 41 günlük aynı durum bende de var emziriyorum sürekli bırakınca tekrar aranmaya başlıyor ağlıyor açmış gibi tekrar emziriyom yine aynısı olunca mama veriyorum mama verdikten sonra sakinleyip uyuyor sonra 
0 oy
(697 puan) tarafından
İlk zamanlar bende öle düşündüm canım sonra kilosuna baktım doktor da gayet iyi diodu araştırdım yeni doğanlar da emme refleksi olduğu için sürekli aranır yada emer . Tabi gazı da olabilir mutlaka gazını çıkar her emmeden sonra 
0 oy
Profil image (753 puan) tarafından
Gazı var cnm 
0 oy
(897 puan) tarafından
Kokunu arıyor bu dünyada en güvende hissettiği yer senin memen ve tenin. Dunyaya alışmaya çalışıyor bu süreçte seni istiyor devamlı. Emmek ve emzirmek sadece karın doyurucu bi eylem değil. Yanlış anlamayın ama emzik ver diyenleri gerçekten anlamıyorum. Ilk 3 ay çok önemli. Çünkü ilk 3 ay 4.trimester olarak geçiyor yani bebek hala kendini anne karnında sanıyor bu süreçte en çok yanında olmayı gereken zaman. Benim bebekte böyleydi ki zaman zaman yine böyle oluyor ne zaman istese veriyorum benim için büyük keyif. Onunla geçirdiğim vakit dışında hiçbir şey umrumda olmuyor yemek ev işi vs. Onlar bi sekilde okuyor zaten ama bebeğimle geçirdiğim zman geri gelmeyecek. 
0 oy
(18 puan) tarafından
Gaz sancısı var

İlgili bir soru bulunamadı

...