0 oy
138 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (638 puan) tarafından

Malum yaz geldi salonumuzda Fransız balkon var iki kanadın yanlarında da birer cam var. Korkuluk demirle arasında da 30 cm kadar mesafe var. Bana hiç güvenli gelmiyor acil önlem almam lazım. Bana önerebileceğiniz pencere için güvenlik bariyeri tarzı bir ürün var mı? Pencereye vidalarsam dışarıdan temizlik yapamam o yüzden winblock çok iş görmeyecek:(

1 cevap

0 oy
(257 puan) tarafından
Benim de iki odam Fransız balkon biri de oğlumun odası. Maalesef winblock dışında piyasada ürün yok ben bunun yerine çelik telden sineklik yaptırıp kedi kilidi ile sabitletecegim yukarıdan. Camları sildirmek için kadın aldığımda da yukarıdan yetişkin çıkarabiliyor sinekliği sadece bu yöntemle. Hem sinekten böcekten koruyacak bir önlem olacak hem de güvenlik önlemi olarak kullanacağım. Ekstradan korkuluklara kedi filesi yaptırmayı düşünüyorum. 
(638 puan) tarafından
Çok makul geliyor kulağa. Bizim de çelik telden sineklik var ama sineklik çıtasından 15 cm yukarıdan tel geçiyor alt kısmı pileli olduğundan elinizle itince hemen çıtanın dışına çıkıyor sineklik :/ siz sineklik yaptırırken o alttaki ilk teli daha aşağıdan yapılmasını talep edin bence.
(257 puan) tarafından
Aklımda olsun ama sanırım sizinki sürgülü sineklik bu pileli katlanır olanlardan. Ben sabit mıknatıslı açılır kapanır olandan yaptırıp açılan kanada da kedi kilidi taktirayim diyorum. Yapan yerle görüştüm tabi adamlara ilk defa böyle bir teklif gelmiş belli ki biraz dumur oldular :)
(638 puan) tarafından
Annelik insanı mucit yapabilir:))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
20 Şubat 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Tuğbaaa (6,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 720 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.
26 Haziran 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde iremy (160 puan) tarafından soruldu
...