0 oy
218 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (11 puan) tarafından
Bebeğimde reflü olduğunu düşünüyorum.beslenmesi çok zorlaştı ve azaldı.hee beslenme sonrası kusuyor ağlayarak.uyjuya geçişleri çok zorlaştı.su an için dr gidemiyorum.her mama icisinde kendini arkaya arkaya atıyor.ciglik çığlığa ağlıyor.gaz problemi yok gazını gayet iyi çıkarıyor ancak aşırı derece huzursuz ve huysuzlugu var.

5 Cevaplar

0 oy
(314 puan) tarafından
Mama içerken aglayarak içiyorsa. Agzından burnundan fışkırır tarzda kusması varsa ve mama dan sonra Bi süre huzursuz oluyorsa bilji reflüsü vardır. Önüne geçmek istersen aptamil ar yada bebelac ar mamayı tavsiye ederim. Oğlum 7 aylık biz o mama ile aştık. 1 aydır normal mamaya geçiş yaptık. İlk 6 ay ar mama anti reflü demek.. Normal mama dan farkı içinde lif olması ve koyu kıvamlı olması. Reflüsü varsa eğer doğru düzgün kilo da almaz. Benim kızlar mama içerken reflü falan yoktu. Nasıl şişmanlamıştı. Oğlan 7 aylık 9 kilo yanlış hatırlamıyorsam. 3 kilo doğdu. 
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Dedikleriniz refluyu anımsatıyor. Öyle bir kusarki sanirsiniz içtiğinin tamamını geri boşalttı. İlaç pek fayda etmiyor malesef. Kendiliğinden geçmesini bekleyeceksiniz. Uyku için de doktor mutlaka sevdiği bı pozisyon vardır. Onu sen bulacaksın denereyerek ancak öyle uyur demişti. anakucagi beşik ayakta elektronik beşik puset yastık hepsini denedim enson hamakta bulduk çareyi biz genelde hamakta rahat ediyorlar reflülu bebisler. Siz de deneyin isterseniz. Bir de hemen yatırmayın dik bir vaziyette 20dakika falan tutun kucağınızda. Allah yardımcınız olsun.
0 oy
Profil image (1,211 puan) tarafından
Benim bebegimde aynı şekilde idi şuan 5 aylik çok şükür çok azaldı kustugu dönemde her 2 saatte emirdir çünkü yediğini çıkarıyordu geldim gittim emzir dim  öyle böyle 4 ay geçti inşallah seninkide geçer 
0 oy
(29 puan) tarafından
Siz gene de tedbirli olun reflu yatagi kullanin ,eger alamayacaksaniz yataginin altina belinden destekli bir sekilde yuksek yatirin ,bizim böyle geçti şükür 
(29 puan) tarafından
Ve tabiki beslenme sobrasi yemen yatirmayiniz . Biraz dik dursun
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Eğer kusması fışkırır tarzda ise refkudur bizim var şuan 5. Ayı geçtik biraz azaldı ama halen kusma var 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
25 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nurbahar (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
5 cevap 424 göst.
26 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İlyasAli'nin annesi (442 puan) tarafından soruldu
...