0 oy
273 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (431 puan) tarafından
Sizce bu normal mi anneler? Sürekli yapmıyor bize şebeklik yapacağı zaman ya da güldüğünde dilini çıkarıyor.
Bebek Ayı 8 aylık

3 Cevaplar

+1 oy
(8,814 puan) tarafından
Bu da soru mu diyesim geldi
(431 puan) tarafından
Dün biri post açmıştı sağlık ocağındaki Dr ağzını açıyor sürekli otizm olabilir demiş anneyim ben endişelenmemek elimde değil. Ayrıca cevap vermek için değil de eleştirmek için yazmaya ne kadar da meraklısınız.
(8,814 puan) tarafından
İyi de siz çocuğunuzun sizin deyiminizle şebeklik yaptığı zaman dil çıkardığını farkındasınız, o bebek istemsizce yapıyor. Ayrıca o posta çok güzel bir cevap verilmişti,
bu kadar küçük bebeğe otizm teşhisi koyulmaz diyordu. Platformda endişelenecek çok ciddi şeyleri olan annelerin postlara böyle gereksiz postlar arasında kaynayıp gidiyor.
(431 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yapıcı olmayacaksanız lütfen yıkıcı da olmayın. Sizler gibi yorum yapmak için yapanlar yüzünden kaynayıp gider. Bilginiz varsa güzel yapmak yerine bir annenin içini ferahlatmak yerine dalga geçer gibi yorum yapmak ne kadar doğru sizin açınızdan anlamış değilim. Ayrıca sizi çok merak ettim size göre basit kalan sorulara hep böyle mi yaklaşıyorsunuz. Siz tecrübeli olabilirsiniz belki ben değilim.
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,497 puan) tarafından
Benim bebeğim de 11 aylık dilini çıkartıyor mutlu iken gülerken sebeklik yaparken gayet normal bence... Bebişler kendilerini tanıyor.
(431 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için.
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Benimki 5,5 aylık oda 1 haftadır yapıyor canım. Gulcegi zaman çıkarıyor çok tatlı oluyor. Alışkanlık yaptı onda biz onu güldürürken falan çıkarıyor. Yeni öğrendi bizim tepkilerle tekrarlıyor hareketi
(431 puan) tarafından
Normal o zaman bu. Biri post açmıştı çocuğu ağzını açıyor diye Dr otizmli olabilir demiş hemen aklıma kızımın dilini çıkardığı geldi anne olmak bambaşka bir şey her hali için endişe ediliyor.
(1,109 puan) tarafından
Yok ya korkma bu hareketlerin hepsi bebeğin gelişim basamakları.
(431 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 287 göst.
0 oy
1 cevap 320 göst.
...