0 oy
408 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (56 puan) tarafından
Bebeğim hiç uyku uyayamiyor poposunu kaldırıp kaldırıp yere çarpıyor sürekli o tarafa bu tarafa dönüyor. Gece boyunca hep böyle yapıyor sanki hiç derin uykuya geçmiyor gibi. Doktora da götürdük oyun oynuyor dedi. Böyle olan var mı. Çok az yatan bebek uykuya da direniyor. Bir de eliyle yüzünü gözünü tirmaliy8r hala.
Bebek Ayı 7 buçuk

5 Cevaplar

0 oy
(482 puan) tarafından
Dört aylık bizdede durum şuan öyle bende verilecek cevapları bekliyorum.. 
-Reklam-
0 oy
(254 puan) tarafından
7buçuk aylık oğkum benimde aynı o şekilde naalesef sürünmeye çalışıyor dönüyor uyku esnasında yapıyor bunları somrada kendini uyandırıyor. Gğn içinde emeklemeye çalışıyor sürünüyor onu telrar ettiğini düşünüyorum bende çaresi yok heralde zamanla geçiyor. 
0 oy
(26 puan) tarafından
6 buçuk aylığız bizde de vardı aynı şeyler poposunu kaldırırken çenesinide göğsüne doğru ittiriyor özellikle gece uykusuna yatırdıktan bi süre sonra huzursuz oluyordu derin uykuya geçemiyordu hafif yan döndürüp karnına saat yönünde masaj yapıyorum bazen belinde hafifçe ovuyorum başlar başlamaz rahatladığını hissediyorum genellikle gazını çıkarıp rahatlıyor sonra daha rahat uyuyor yani bizimki gazdan oluyor ilk aylarda da çok gazlıydı 
(26 puan) tarafından
Sonra fark ettim uyurken düz yatıyorsa gazı olduğunda yan dönüyor masaj bekliyor sanırım ☺️
0 oy
(615 puan) tarafından
Canım beşiğine koy döne döne uyur belki benim oğlumda öyle döne döne uyurdu. 5 buxuk aylıktan beri kendi uyur. Uykusu yoksa da uyumaz ortalığı ayağa kaldırcak denli ise uykusu yok anlıyorum oyun oynrdık. Eğer beşikte çok hafif mız mız ağlarsa alma bekle o döne döne uyur. Sonra sonra kendi alısır. 13 aylığız çok şükür hep kendi uyur.
0 oy
(8 puan) tarafından
Diş huzursuzluk yapıyor olabilirmi acaba:(
(118 puan) tarafından
Bizde tam 8 ayligiz bende öyle dusunuyorum disten olabilir ciglik atarak uyaniyor alttan tek dis cikti simdi yanındaki cikiyor beyazlaşmış ama patlatamadi bi türlü, bi de gun içinde sürekli emekliyor koltuga tutunup tırmanıyor uykusundada onları yaptığını düşünüyorum :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 402 göst.
1 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Semanurrr (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,005 göst.
21 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Unzile Nur G (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 904 göst.
0 oy
11 cevap 526 göst.
...