0 oy
233 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (163 puan) tarafından
65 günlük olduk güzel anneler ilk bebeğim ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum sizler neler yaptiniz, yapıyorsunuz.  oyun olarak vücut egzersizleri olarak. 

3 Cevaplar

+2 oy
(83 puan) tarafından
Valla hiç bir şey yapamıyoruz atak dönemi ama ufak ufak gülüyor bende devamlı konuşuyorum tek aktivite dışarı çıkıp hava almak ve annesinim nasıl canını okusa derdi :)))))
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Yüzüstü egzersizi yaptırıyorum. bol bol konuşuyorum, kitap okuyorum dil gelişimi için. siyah beyaz resimli kitaplar var onları gösteriyorum. Ceviz adam şarkısı var onu söylediğimde gülüyor. Agu agu diyor. İletişim kuruyor. Şarkı söylüyorum. Ama bebeğin ilgi istediği zamanı yakalamanız gerekir. Aktivitere hazır hissetmesi gerekir. Uyandığında önce altını değiştiriyorum. Kıyafetini değiştiriyorum. Temizliğini yapıyorum. Sonra emziriyorum. Gazını çıkarıyorum. Aktiviteye hazır hissederse kendini basliuoruz. Sabahları çok enerjik oluyor. Akşamları aktivite olarak dışarı çıkıyoruz. Etrafı izliyor. Bu sıralar sesler, ışıklara ve parlak renklere odaklanıyor. Dışardan geldiğimizde de uyutuyorum. Öyle biraz ayrıntı oldu ama :-)
(960 puan) tarafından
Bizde bunları yapardık. Ama önemli olan bebeği zorlamamak. Yüz üstü çok yatırın çok iyi oluyor gelişimi için bizim kız sevmediği için çok yapamadık
(66 puan) tarafından
Benim bebeğim doğduğundan beri yüzüstü yatıyor.
0 oy
(193 puan) tarafından
Ben oyun halisina koyuyorum oyuncaklara vurup oynuyor bol bol.konusuuyriuz beni taklit etmeye çakışıyor dil çıkarıyor..egzersiz olarakta ellerini kollarını yanlara caip kapiyoruz şarkı söyleyerek..uyurken de yüz üstü yatiriyorum yere koyuyorum yüzüstü 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 350 göst.
28 Ağustos 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Meva Ayşe (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
1 Nisan 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Toprak (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 194 göst.
13 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Muhammedtalham (68 puan) tarafından soruldu
...