0 oy
164 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (357 puan) tarafından
Elektrikli göğüs pompası manueller gibi can yakıyor mu arkadaşlar kullanan var mı ve marka onerisi

8 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
Elektrikli kullanmadım ben Manuel kullandım  Elektrikli ile bir tanıdığımın gogusleri yara olduğunu söylemişti 
-Reklam-
0 oy
(63 puan) tarafından
Bebeğim doğduğundan belli kullanıyorum ebebekden internet üzerinden almıştım hissetmiyorsjn bile sagarken ilk kullanimda acıtıyor tabi sonra alışıyorsun 
(357 puan) tarafından
Markası ne acaba
(63 puan) tarafından
Weewell touck diye bı marka 250 TL almıştım çift göğüs pompası çok uyguna denk geldi
0 oy
(116 puan) tarafından
Ben ebebegin baby me elektrikli gogus pompasini kullandm canim once masaj ayari var sonra sagmaya geciyosun tuslari oyle ayarlamslar. Masajdan sonra memeyi tam icine oturana kadar biraz acidi benim. Birde sutum bittiginde acyodu . Sutumun bittigini oyle anlyordm..
0 oy
(615 puan) tarafından
Mamajoo çift başlıklı pompayı öneririm en balından beri red yedim ilk başta acıtma var ama ayarları var ilk madaj yaparak sağma falan ben alışınca direk en son ayardan kullandım. Mabuel hiç bir işe yaramadı. 8 aya kadar sadece anne sütümü bu şekilde verdim. Sonra  mama ile anne sütğ ek gıda karısımı verdim. Çift taraflı dememin sebebi diğer pompamda artık sağmaktan gece gündüz hep sağdığım için bir yerden sonra diğerini kullanınca daha hızlı diğeri sağmaya başladı yani parça almak zorunda falan kalmadık. Birde usb girişli kablo yani arabada her yerde sağdım atıyorum elektrik gitti powrerin varsa sağabiliyorsun bana ikinci aydan sonra sütün kesilir dedi ama 13 aylığız çok şükür geliyor. Bende en başından red olmasaydı böyle uğraşmazdım ama bir yersen sonra daha kolayıma ve pratikliğime işime de geldi.
(357 puan) tarafından
Anlıyorum canım sovam araştırıyorum meme uçlarım biraz yara suan manuelle çok acıyor
(63 puan) tarafından
Kaç volt çekim gücü  göğüs pompasinin
(615 puan) tarafından
Çekim gücünü bilmiyorum kuzu ama 9 10 ayar var mesela başlarda benimde acıyordu. 1le başlar sonra alışınca 2 3 4 ayarına göre ama 3 aydan sonra en sonuncu ile direk başlamaya başladım alıştım çünkü. Manuel neden işe yaramıyor diyorum onun çıkarabildiği çok az ama elektrikli pompa ile 230 cc sağabiliyordum. Bu da mamaya ihtiyaç kalmıyordu. Fazla gelen sütümü dolaba koyardım. 3 saat süresi oluyor. Çıkınca cezveye biberonda sıcak su ile ılıyınca verirdim. Hem elim yorulmuyordu. Birde gümüş meme uçları var ondan koyardım ilk ay onlar göğüs ağrısını gerçekten alıyor.
(615 puan) tarafından
Birde manuelde acıtıyor aynı acı ama manuelle uğraşmakla olmuyor. Elektrikli pompa daha iyi. 5 dk sonra göğsün alışıyor.
(63 puan) tarafından
Kaç saatte sağım yapıyorsun bebeğin kaç aylık
(615 puan) tarafından
Şuan 13 aylık ilk başlarda 2  ve ya 3 saatte bir sağıyordum. Sütümü sağınca göğsüm 2 3 saat sonra şişiyordu. 6 aydan sonra rahatladım çünkü ek gıdaya geçti. 8 aydan sonra azalma oldu artık mamadan da takviye alıyorum çünkü bebeğim artık büyüdü ve yerinde durmuyor.
(615 puan) tarafından
Memeye döndürebiliyorsanız döndürün daha rahat olacak 3 aydan sonra ben alıştım pompaya.
Çok zorlu bir süreçti  Memeye dönmesi için  Çok denedim ama olmadı. Bende böyle pes etmedim. Anne sütü alabilmesi için.
0 oy
(144 puan) tarafından
O da can yakıyor canım ben ilk başta kullandım her sağımda mutlaka kaynamış soğumuş su ile göğüs uçlarını böyle Tampon yap yara olmaz ben. Çok faydasını gördüm manuelde de yapabilirsin bunu sonra krem sürdüm lansinoh göğüs ucu kremi 
0 oy
(67 puan) tarafından
Ben mamajoo yu kullandım. Onun seviyeleri var kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Hangi seviyeye kadar dayanabilirim derseniz yani. Sonra iki farklı sağım ayarı vardı. Biri direk sağım yapıyordu biri de bi beş saniye falan masaj yapıp sağıyordu. Ben önce masaj moduna getiriyordum biraz alışınca diğer modu açoyordum. 
0 oy
(42 puan) tarafından
Lansinoh elektrik li kullanıyorum gayet memnunum iyiki almışım tavsiye ederim 
0 oy
(900 puan) tarafından
Wee baby kullanıyorum memnunum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 224 göst.
0 oy
3 cevap 514 göst.
0 oy
8 cevap 173 göst.
18 Mart 2024 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Mervisanne (26 puan) tarafından soruldu
...