0 oy
327 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (436 puan) tarafından
Arkadaşlar, bebeğim 7 aylık. Bayram için memlekete gideceğiz ve ben 1 ay kadar kalmayı düşünüyorum gitmişken. Zaten az buçuk bir uyku düzenimiz var.  Evden başka hiç bir yerde uyumadı yani gece uykusu olarak inşallah sıkıntı yaşamam bunun için beşiğini de götürmek istiyorum. Kendini belki evde sanar güvenli hisseder. 1 saat arabayla yolculuk yapacağız daha sonra 2 saat hızlı trenle. Sizce götürmeli miyim beşiği değer mi o kadar yol taşımaya. Park beşik bu arada katlanıp çantaya konuluyor. 

4 Cevaplar

+1 oy
(353 puan) tarafından
Bence götür canım. Park beşik bizde de var çok rahat götür getir oluyor. 1 hafta kalıp dönecek olsaydın gerek yok derdim ama 1 ay uzun bir süre. Bebeğin de rahat eder zaten.
Profil image (436 puan) tarafından
Trenle yolculuk edeceğimiz için valiz beşik bebek arabası zor mu olur acaba dedim.  Teşekkür ederim cevabınız için
-Reklam-
0 oy
(27 puan) tarafından
Haftasonu gelsek bile getiriyoruz beşiği sürekli başka yerde uyumuyor çünkü. Kaldığımız yerle memleketimiz 1 saat. 
Profil image (436 puan) tarafından
Bende denemediğim için bilmiyorum belki de şaşırtıp uyuyacaktır yer yadırgamadan ama büyük ihtimalle uyumayip düzeni de bozulacagini düşünüyorum o yüzden en azından kendini evde hisseder dedim teşekkürler :)
0 oy
(214 puan) tarafından
Canım benim bebeğim de yedi aylık ailemin yanina geldim bir aydır yanlarindayim beşik getirmedim çünkü her gittiğim yere götüremem diye gittiği yere alışsın istiyorum .çok şükür bir aydır hiç problem yaşamadım burdan da kayinvalidemlere geçeceğim yaklaşık yedi saat öte bir yere .inşallah orda da bir sıkıntı yasamam .
Profil image (436 puan) tarafından
Ne güzel canım cesaret edip adım atman çok iyi. Biz bu zamana kadar hep evdeydik yani gündüz gezmeniz veya misafirimiz de nadiren oldu. Yani yalnızlığa sessizliğe evdeki düzenine çok alışık. Şimdi birden farklı bir ortama girecek kalabalığın içine girecek. Gittiğime pişman olmak da istemiyorum çünkü eşim dönecek ben kalacağım ha deyince geri dönemem. Annem de gerek yok alışsın dedi aslında ama onları bile en son 1 aylıkken gördü yani yadırgamasindan korkuyorum en azından beşiğinde güvende hisseder kendini diye
Profil image (436 puan) tarafından
Belki de hiç önemsemez yatar bilemiyorum ki emin olamıyorum. Ek gıda konusu da öyle kesin yer dediğim şeylere asla ağzını açmıyor yemez sevmez dediğim şeyleri sonuna kadar yiyip bitiriyor ben mi tanıyamadım çocuğumu anlayamadim
0 oy
(550 puan) tarafından
Bende kurbandan sonra gideceğim bir ay kalacağım ve beşiği bende getiricem . Ya orada alıştığı ortamı bulamayıp ağlaya ağlaya helak olursa bana da kendine de zehir ederse diye korktuğum için beşiğini getiricem . Aslında bir tarafım da getirme sallanmaya unutur diyo ama güvenemiyorum getimeyip çok pişman olursam diye de korkuyorum.
Profil image (436 puan) tarafından
Aynen canım bende öyle düşünüyorum götürmeye karar verdim yolculuk bi tık zorlayacak gibi ama olsun kendi keyfim için bebeğimin düzenini alt üst etmeyim. Yani zaten farklı bir ortama girecek uyurken bari güvende hissetsin evimizde gibi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 360 göst.
26 Ağustos 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Dilayeray (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
14 Nisan 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Minnoş41 (182 puan) tarafından soruldu
...