0 oy
259 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba benim 3 aylık bebeğim var yarın kahvaltimiz var ama dışarıda hava 19 derece falan olacakmış arabasına koyarım ama nasıl giydireyim hiç bilemiyorum hem üşümesin hem terlemesin yardımcı olur musunuz ilk bebeğim bilemedim 
Bebek Ayı 3

2 Cevaplar

+1 oy
(638 puan) tarafından
19 derece serin canım. Uzun kollu zıbın üzerine polar hırka altına külotlu çorap ve pamuklu eşofman gibi bişey giyditebilirsin. Triko battaniye alırsın üzerine örtersin. Uyursa rüzgar çarpmasın diye ince hava geçiren Müslin gibi bi örtün varsa uyuyunca pusetine de örtersin. 

Mutlaka bere yada şapka tak canım. Ayağına 2 kat çorap giydirmeni tavsiye ederim. İyi eğlenceler :) 
(8 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok sağolun Allah razı olsun tatlı diliniz ve güzel yorumunuz için hayırlı bayramlar
(638 puan) tarafından
Size de iyi bayramlar dilerim :) bi arkadaş sırtına göğsüne mendil koy demiş çok mantıklı. Bir de uyurken beresini çıkarırsan daha rahat uyur sıkmasın terletebilir:)
(8 puan) tarafından
Aynenn banada mantıklı geldi çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(357 puan) tarafından
Merhabalar madem hem üşümesin hem terlemesin o zaman gitmeyin kahvaltiya cok onemli bu kahvalti, bebeginizin sagligi daha onemli evinizde yapin kahvaltinizi, yani hem üşümesin hem terlemesin diye bisey olamaz hem bebeginizde cok küçük 
(638 puan) tarafından
Bu nasıl bir yorum yahu ne haddinize otur evinde demek. Ayrıca çocuk hayatla insanlarla havayla tanışacak 3 aylık olmuş tabi çıkacak kafeste kuş mu besliyoruz!
Gereksiz yorumunuzu kendinize saklayın. Siz sanırım evde sıkıldınız herkes de evinde dursun istiyorsunuz. Kimsenin hevesini kırmaya hakkınız yok.
(447 puan) tarafından
Dikkatli davrandiktan  sonra neden gitmesin annemin de hava almaya ihtiyacı var bebeğinde  . Terlemesi den korkuyor isen canım sırt ve göğüs bölgesine bez koy baktın terlemiş al bezleri ben genelde öyle yapiyorum.
(8 puan) tarafından
Ben keyif için gitmiyorum kayınvalidem orada kahvaltı veriyor ayrıca ben size nasıl giydirebilirim diye sordum bu kadar kaba kırıcı olmanıza gerek yok.
(8 puan) tarafından
Çok sağolun Allah razı olsun bazı insanların bu kadar kırıcı olmalarına gerçekten şaşırıyorum
(8 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok mantıklı çok sağolun Allah razı olsun
(602 puan) tarafından
Yorumda haddinizi asmakla kalmayıp terbiyesizlik de yapmissiniz dua hanım ! Kadın normal bir soru sormuş hepimiz dışarı çıkarken üşümesin ama terlemesin diyerek özen gosteriyoruz.   Yorumunuz baştan aşağı saçmalık
(357 puan) tarafından
3 aylik  bebek ne anlar kustan bocekten asil siz sacmalamayin, soru soranin sorusu sacma hem usumesin hem terlemesin oyle bir sey olamaz,  havalar soguk zaten bu seferlik gitmesin, neyse sizlerin sacma yorumlaridq size kalsin o zaman
(624 puan) tarafından
3 aylık bebek ne anlar mı? Ay yok artık, bu kadar cahil olunmaz.
Anne karnındaki bebek bile her şeyi anlıyor da 3 aylık neden anlamasın?
(638 puan) tarafından
Ah yazııııkkk senin büyüteceğin çocuğa çok üzüldüm :( Dua, senin için bu mübarek günde bol bol dua edeceğim rabbim sana doğru olanı göstersin tez zamanda inşallah.
(357 puan) tarafından
Gercekten ben size acidim valla,  gezmeniz disari hayatiniz bebeginizden onemli, masum yavrucaklari Rabbim korusun sizde qnneyim diye dolaniyorsunuz, siz bidaha cocuk falan düşünmeyin hani size engel olmasinlar gezmenize:)))
(602 puan) tarafından
Ya dua sen öyle yaparsin 4 duvar arasında kader mahkumu gibi büyütürsüün cocugunu. Disari çıkmak isteyen herkesin anneliğini sorgulayacak kadar densiz ve capsizsin  da . yazık o elindeki çocuğa !!
(638 puan) tarafından
Çocuğun büyüdüğünde insanlarla konuşmadığında içine kapanan korkak ürkek bi çocuk olduğunda yada en ufak esintide hastanelik olduğunda belki anlarsın. İş işten geçmiş olur.. Oku anam oku burda millete saracağına aç da oku elinde İnternet var. Bi araştır bi sor soruştur.hepimiz çocukken sokakta oynadık büyüdük sen esir kampında mısın?
(8 puan) tarafından
Sen bı sus ya boş boş konuşma mübarek akşamda benim moralimi bizma ben bir soru sordum ya tatlı dille cevap ver yada yalnista gelse tatlı dille yaz kabaliga gerek Yok hem ayıp hem günah
(447 puan) tarafından
Ne yazsak boş  hanımlar . Allah yardımcısı olsun dua 'nin
(357 puan) tarafından
Yazdiklarinizi okuyup gülüyorum nerden nereye getirdiniz konuyu demekki hepinizin yarasi bu, yarasi olan gocunur derlerya dokun icinizi dinlerim ben:))) ah ahh gordun mu hicbiri cikamiyo disari yazik, dikiat edin sizlerin bebegi korkak urkek olmasin:)) siz anneleri varken bebekleriniz korkak urkek olur bence, birde soru sormussunuz illa sizin hosunuza gidecek cevp aramayin boyle cevaplarada acik olun, ha bu arada kahvaltiniz da Afiyet olsun aman bebek hem üşümesin hem terlemesin dikkat, yazsaniz artik yazmayacam sizlerle vaktimi harcayamam cunku yazdiklariniz nerden nereye hepinizin ici dolmus Allah yardimciniz olsun
(638 puan) tarafından
Tınnnnn
NATO kafa NATO mermer
(602 puan) tarafından
Cahile laf anlatılmaz derler ya tam olarak bunun örneğisin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 680 göst.
20 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kelebeğinruyası (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 347 göst.
15 Temmuz 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Burcuu_27 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
13 Ekim 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Damla.nisa (35 puan) tarafından soruldu
...