0 oy
307 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (233 puan) tarafından
Kaç öğün veriyorsunuz biz 7 buçuk ayligiz şuan günde 2 öğün + meme hep. Sabah kahvaltı 1 yumurta sarısı labne yoğurt varsa peynir. Öğlen çorba çorba vermezsem meyveli muhallebi yapıyorum sizler neler ve kaç öğün veriyorsunuz?

8 Cevaplar

0 oy
(188 puan) tarafından
Ben üç öğün veriyorum canım bizde 8 aylığız doktorumuz 3 öğüne çıkar dedi. Sabah kahvaltı öğlen meyveli yoğurt ,sütlaç ,muhallebi veya meyve püresi veriyorum akşamları da çorba  onun dışında aralarda anne sütü 
(233 puan) tarafından
Bende mi artık üç öğün yapsam acaba ya da tam 8 aylık olmasını mı beklesem peki muhallebi falan nasıl yapiyosun ne çorbaları yapiyosun ben çeşitte tıkanıyorum
(188 puan) tarafından
Bazen sütlaç yapıyorum canım çoğu zamanda ne meyve varsa onunla yapıyorum hiç bişey yoksa yazdan komposto yaptığımız meyveler vardı irmiği su da pişirip onlarla karıştırıp eziyorum öyle veriyorum.
Çorba da domates denedim alerjik bı durumu olmadı şükür domates çorbası yeşil mercimek şehriye tarhana brokoli ıspanak yoğurtlu çorba  tavuk çorbası bunları yapıyorum genel de ekstra tattırmak istediğim biseyler olursa onları da deniyorum ama en çok bunları seviyor
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
....               
0 oy
(233 puan) tarafından
???             
0 oy
(254 puan) tarafından
7 buçuk aylık oğlum. İlk öğünümüz kahvaltı yumurta peynir kahvaştılık şeyler.. Öğeleye bazen çorba yspıtorum bazen püre akşam da pilav yoğurt yada bizim yemeklerden biraz vermeye başladım sıkıntı yaşamadık. 3 öğün gibi artık. Aralarda sık sık emiyor :) 
(233 puan) tarafından
Pilav falan nasıl yiyor canım benim kız taneli yiyemiyor ya
0 oy
(233 puan) tarafından
...                 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
7-8 ayda iki öğün yeterli, 9-10 da üç kere verebilirsin. 1 yaşına kadar bal, şeker, tuz, inek sütü yasak. Kahvaltısına salatalık rendesi, zeytin de ekleyebilirsin. Muhallebi yerine sebze yemekleri ve protein ( et, tavuk, balık, ciğer) de mutlaka ekle annesi. Afiyet olsun bebişe.
(233 puan) tarafından
Pütürlü yiyemedigi için onları ekleyemiyorum
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben 4 öğün veriyorum çünkü maalesef gündüz mama içmeyi bıraktı, sabah ve gece içiyor sadece. Sabah kalktığında mama içiyor sonra 2 saat geçiyor kahvaltı veriyorum. Uyuyor kalkıyor meyveli yoğurt ve püre veriyorum, 2 saat sonra çorba yanına olursa tavuk vs. Haşlanmış sebze veriyorum. Yatmadan gece maması var yediriyorum. Kendi yediğim yemeklerden uygun olanları veriyorum. 8 aylık benimki de.
0 oy
(233 puan) tarafından
....           H

İlgili bir soru bulunamadı

...