0 oy
533 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhaba güzel anneler, ben oglumu 2 aylikken sünnet ettirdim denizli de Turap ulasoglu'na. Cok iyi bir doktor oldugunu burada bile okudum ama gören herkes cok kesmis diyor benim de icime kurt düstü. Ona bir zarar mi verdim ileride bir sorun yaratir mi diye gunlerdir perisan oldm:( aynı sorunu yasayan var mi acaba? 

Bebek Ayı 3

6 Cevaplar

+2 oy
Profil image (420 puan) tarafından

Artık etrafımızdakiler pipinin boyutuna da karışmaya başladı maşallah ya :))) sıkma canını 2 aylık bebekten nasıl bişey bekliyorsa 

-Reklam-
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Daha çok minik büyüdükçe belli olur bence zaten minik olduğu için anlaşılmaz şuan o çok kesildiği.
(1 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim cevabıniz icin, büyudükce duzelir insallah
(1,026 puan) tarafından
Zaten doktoru iyi araştırmissin canım içine kurt düşürme diğer insanları dinleyerek boşver :)
0 oy
(556 puan) tarafından
Yani insanları anlamak mümkün değil. İşinde çok iyi bir doktorun yaptığını bile beğenmeyip üstüne yorum yapıyorlar. İllaki kontrole gitmişsinizdir bi anormallik olsa kendi söylerdi. Yine de içiniz rahat etmediyse çocuk doktoruna ne bileyim aile hekimine oradaki ebelere falan sorup fikir alabilirsiniz. 
0 oy
(9,082 puan) tarafından
Canım doktor pipiyi değil etrafında ki deriyi alıyor. Ama şu var ki ben doktora sorduğum zaman pipisi biraz içe gömülü o yüzden 6 yaşına kadar sünnet etmeyin ki küçük kalmasın dedi. 
(1 puan) tarafından
Ben de bundan korkuyorum:( cok kesilmesi kücuk kalmasina sebep olur mu acaba:( gercekten cok pisman oldum 6 yasina kadar beklenmeli bencede
0 oy
Profil image (130 puan) tarafından
Sırf bu yüzden sünnet ettiresim yok. Zaten sünnet mantığında anlamış değilim ya. Doktor geçen gel edelim dedi (20günlüktü) ettiremedim. Çok korkuyorum çünkü kardeşimde sorun yaşamıştık. Yımık kesmiş ve altında kocaman parça bırakmıştı. Büyüdükçe sorun yaşadı ameliyat olacaktı olmadı.
0 oy
(3 puan) tarafından
Ben 3 buçuk aylık sünnet ettirdim doktora ve pişman degilim yine bir erkek evladım olursa yine aynı sıralarda yaptırmak isterim içine kurt düşürme bende çok araştırdım küçükken yaptırılması çok daha iyi boyutu elbette küçük olacak bebekten bahsediyoruz agzı olan konuşur içini ferahlat başka doktorlara görüş Emin ol sıkıntı olmayacaktır ♡ 
(1 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim cevabınız icin icimi rahatlattnz. Benim oglumun derisi fazla kesilms gibi baş kısmı tamamen acıkta siziki de mi oyleydi acaba?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 239 göst.
3 Haziran 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kevser_varlık (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 629 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.
1 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Melike gönülgül (9 puan) tarafından soruldu
...