0 oy
140 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (144 puan) tarafından
Benim gibi kedi sahibi olup yenidoğan bebişi olan anneler var mı? Şu an çok üzüldüğum bir şey var kedim bu aralar haliyle biraz ilgisiz kaldı. Çok mutsuz gözüküyor. Siz bu süreci nasıl atlattiniz?

2 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
Benim 1 yıldan fazla oldu kedim var ve 7 aylık bebeğim var. Şimdiye kadar hep ilgi alaka ona gösterdim  kucağıma alıp seviyordum ama sürekli üstümü değiştiriyordum tuylerden dolayı. Kedi bizimle yatak odasında uyurdu sürekli bebek olduktan sonra kapıyı kapatıyorduk sürekli yatak odasının kapısında uyuyordu ama mecburduk çünkü gelip beşiğe giriyordu. Geceleri çok sıkıntılıydı ama alıştı mecbur. 

Şuanda kızım surunmeye başladı yerde tuy fazla oluyir herşeyi ağzına alıyor kızım çok dikkat ediyorum ama olmuyor kac  defa kızım dudağının kenarında kedinin kılını gördüm napcam hiç bilmiorum kedimi çok seviyorum. Bu arada düzenli aşıları falanda olur yabi 
(527 puan) tarafından
Benim oğlumda çok tüy yuttu ve kapıyı uyurken bizde kapıyorduk ama bebek büyüdükçe hepsi eskisi gibi oluyor. Tüyü yutsada bir şey olmadı. Sadece evi daha fazla temizlemeye çalıştım.
(144 puan) tarafından
Aşıları düzenli olduğu sürece tüy problem olmuyor veteriner söylemişti
(205 puan) tarafından
Yok canım bizimki tüm aşıları duzenli  ama döküyor
(205 puan) tarafından
Tgcecsr canım tüy yuttugunda ciğerlerine yapıştığını duydum. Bilmiyorum belki ben farkında olmadan benim kızda yutmustur
(144 puan) tarafından
Kedilerin tüyü kist yapmaz aşı yaptırılmazsa tüy üzerindeki parazitler kist yapar. Aşılı olduğu sürece yutulan tüy de bı problem yaratmaz :)
(527 puan) tarafından
Elimizden geleni yaptıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum benim kedimde aşırı tüylü ve uzun uzun pofuduk bir tekir. Baya da çok tüy döküyor verin kediyi diyen çok oldu ama evin üyesi benim için üstelik bebekle çok zor ama aştık biz bebekleriniz yürüdükten sonra faha kolay oluyor bakmak :)
-Reklam-
0 oy
(527 puan) tarafından
Bizimde bir kedimiz var ve dediğin gibi ilgisiz kalmıştı mutsuz görünüyordu uyuyordu saklanıyordu, ben yetişemiyordum vakit buldukça dinlenmek istiyordum ama bebeğim biraz büyüdükçe ilgilenme oranım arttı. Düzeldi daha sonra kedimizin ruh hali. Hatta çok iyi anlaşıyorlar şimdi oğlumla. Sen ilgilenemezsen eşin vakit geçirsin oyun oynasın kedinizle ama sizde ilgilenmeye çalışın tabi eşiniz yardımcı olsun. Eskisi gibi olmadı hala oğlum küçük ama olacak büyüdükçe :) 
(144 puan) tarafından
Evet benim kedim de sürekli uyuyo, uyanık olduğu zamanlarda miyavliyo yüksek sesle çünkü ilgi bekliyo. İnşallah bu sürece çabuk alışır. Büyüyünce de sizinkiler gibi iyi anlaşırlar :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 422 göst.
1 Ekim 2019 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ogcigc (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 485 göst.
5 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nurti (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
25 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bluepoint (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
8 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Adenliya (26 puan) tarafından soruldu
...