0 oy
173 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (130 puan) tarafından
Bebeğim 35 günlük bensiz uyumuyor. İlla yanında yatıcam sürekli gözünü açıp bakıyor yoksam kendini kasıp ağlıyor. Meme hep ağzında. İnanın 24 saattir ağzında meme ucu kopacak artık. Kıyamıyorum şu hayatta tek bildiği emme refleksi ve anne kokusu ama wc bile gidemiyorum kaldım öyle. 

Siz nasıl yöntemler uyguladınız bu süreçte?
Bebek Ayı 1

3 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından
Canım ben 4 ay bebeğimle bitişik yaşadım koala gibi. Sling kullandım uyanıkken, uyurken de hep ama hep göğsümde uyuttum yanımda dahi yatmayı kabul etmiyordu illa kucağımda tenimde olcak değcek bana temas etcek öyle bi bebekti. Ama ilk aylar her bebek böyledir. Annesinin kokusunu sıcaklığını ister 9 ay boyunca seninleydi dış dünyaya alışana kadar seni istemesi çok normal. 4 aylık olunca düzeliyor bağımsız olmaya başlıyor merak etme sık dişini.
Profil image (130 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşamışız. Şikayetçi değilim ama evde başka sorumluluklar da olunca zor oluyor. Askıya alacağım bazı sorumlulukları gibi görünüyor sağ olun.
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Aslında daha çok küçük sizi istemesi normal ama emzik alması için çalışabilirsiniz ben elimle tuta tuta alıştırdım emziğe yoksa parmağını emecekti o baya rahatlattı emzikle sakinleşiyordu. En azından memeden ayırma adımı olarak deneyebilirsiniz Allah kolaylık versin 
Profil image (130 puan) tarafından
Amin sağ olun cümlemize. Emzik 2 dkdan sonra daha çok sinirlendiriyor. Ellerini yumruk yapıp unana kadar ağlıyor. Anne sen beni nasıl kandırırsın der gibi:) memeyi ağzına verene kadar susmuyor. emzik çare olmadı bu süreçte :)
0 oy
(565 puan) tarafından
80 günlük bebeğim hala öyle valla biraz biraz ayrışmaya başladık şndilerde ama uyanıkken sürekli meme istiyo emse keşke ağzına memeyi sokunca uyuyor kaldırım yatağına koyduğum an gözü açılıyo bilemiyorum nasıl çözücez ama bebek laftan anlamaz ki o nasıl istiyorsa öyle oluyor benşm bebeğim çok gazlı doktor gazlı bebişler meme sever kucak sever demişti yeter ki ağlamasın da o nasıl isterse öyle oluyo
Profil image (130 puan) tarafından
35 günlük daha 80 gün müüü dedim bir an sesli:) Aynı durumdayız eşim 2 dk tutuyor da öyle wc gidiyorum afedersiniz. Gazlı ve kolik bir bebek bir de o var. Allah yardımcımız olsun annelik çok zor ama çok güzel.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 300 göst.
2 Kasım 2023 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Yıldııızzz (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 256 göst.
0 oy
1 cevap 198 göst.
6 Mart 2022 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Zeynep yade (1 puan) tarafından soruldu
...