0 oy
241 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (143 puan) tarafından
6.5aylik bebeğimle 4 saatlik otobüs yolculuğu yapmak istiyorum ama bende eşimde endiseliyiz. Yapan tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz bilgilerinize ihtiyacım var

2 Cevaplar

0 oy
(121 puan) tarafından
Merhabalar bir hafta önce Çanakkale den Bursa'ya otobüsle geldim üç buçuk aylık bebeğim .4 saat sürdü yolculuk.Yol boyunca uyudu  bende hep endiselenmistim.Hic korktuğum gibi olmadı tam uyanicak arabanın sallanmasina uyanamiyor  gayet rahat bir yolculuktu.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay ben cesaret edemezdim sanırım. Çünkü kızım çok huysuz. Ailem 1 saat uzaklıkta. Kendi aracimizla oraya giderken bile hiç yerinde durmuyor.

Umarım sizinki rahat geçer 
(523 puan) tarafından
Biz de aynı durumdayız oğlum arabada çıldırıyor normal bebekler arabayı sever ama benimki çıldırıyor üstelik kızım arabaya biner binmez uyurdu :(
tarafından
Yok valla benimki uyumuyor 1 saatlik yolda bile ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir ;)
(143 puan) tarafından
Benimkide arabaya binince uyurdu 2 defa kayınvalidem gile giderken  uyumadı yolu seyredip kendince sesler çıkartıcı gülüp durdu.
(523 puan) tarafından
:) bir saat bile değil bizim şu an ailemize mesafe hem de görev sebebiyle hasret kaldık memlekete uzun aradan sonra tayinle geldik ama beyefendi müsaade etmiyor gitmemize :)
(143 puan) tarafından
5 aydır görüntülu görüyorlar ailemde eşimde işinden dolayı fırsat bulamiyor. Hemde ufak tefek sorunlarımız oldu biraz ayrı kalmak iyi gelir biz otobüsle gidelim diyorum bahane üstüne bahane uyduruyor gitmeyelim diye.
(523 puan) tarafından
Benim kastettiğim beyefendi oğlumdu arabada durmuyor diye pek gidemiyoruz şükürler olsun eşim öyle şeyler yapmaz benden önce gitmek ister inşallah sizin de gönlünüze göre olur.
...