0 oy
178 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (97 puan) tarafından
Bana menü tarif ne varsa paylaşabilcek olan yazabilir mi iştahsız herşeye burun kıvıran farklı şeyler yemek isteyen bebekler için :)

1 cevap

0 oy
(34 puan) tarafından
Benim oğlum 10 buçuk aylık köfteyi çok seviyor, tavuk çektirip tavuk köftesi ve kuzu kıymadan normal köfte yapıp buzluğa atıyorum, yağsız tavada pişiriyorum. Sebze yemeklerine kıyma tavuk katıyorum çorba halinde sevmiyor yumuşak parçalar olucak şekilde veriyorum. Tarhanaya seviyor bazen kıymalı bazen kemik sulu yapıyorum. 

Sabah kahvaltısını başta yiyordu artık sadece pankek yiyor çekilmiş kuruyemiş, peynir, zeytin, yumurta, tam buğday unuyla yapıp biraz pekmezle tatlandiriyorum.
(34 puan) tarafından
Bazen mama sandalyesinde yemek istemiyor indirince yiyor, bazen arada su içmek istediği için yemek istemediğini farkettim sudan sonra devam ediyor. Şu sıra kaşık kullanmak istemiyor elimle veriyorum. Sürekli değişik yontemlerle yedirmeye calisiyorum bazen de kendi yemek istediği için beni reddediyor yiyebileceği parcalari önüne koyuyorum bir yandan ben veriyorum. Biraz uzun oldu ama yemediği zamanlar pes etmemek gerekiyor, ek gıda gerçekten çok zor bir donemmis
(97 puan) tarafından
Benimki parçalı şeyleri diliyle çıkartıyor sıvı şeyleri çorba vs olursa ben yediriyorumm o da bazen zorla oluyo yani değişik tarifler falan varsa diye :)
(1,107 puan) tarafından
Zeytini direk kahvaltıda veriyor musunuz nasıl veriyorsunuz
(34 puan) tarafından
Tuzsuz zeytini çok ufacık doğruyorum başlarda yiyordu şuan tadını sevmediği için pankek gibi yapıp içine atıyorum. Tuzsuz zeytin ezmesi bulamıyorum bizim buralarda
(34 puan) tarafından
Bizimki de çorbalardan hoşlanmıyor hepsi bir değişik:))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 399 göst.
18 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Candangul (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 729 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.
0 oy
3 cevap 172 göst.
24 Ocak 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Meldiv (374 puan) tarafından soruldu
...