0 oy
389 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (960 puan) tarafından
4 aylık kızım aptamil, hipp, bebelac gold denedim yemiyor ağzıyla geri itiyor. Anne memesini emiyor ama mama yemiyor. Önceleri çok sorun etmedim ama şu aralar büyüdük süt yetmiyor meme de ağlıyor çekiyor çekiyor sinirleniyor. Biberon kaynaklı desem bir çok marka denedik onu da almadı ağzıyla geri itiyor. Bu durumu yaşayanlar ileri ki zamanlar ne yaptınız sorun çözüldü mü? Korkum 5-6 ay sonrası herşeyi reddetmesi. Ne ile besliyorsunuz.
Bebek Ayı 4.

2 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Canım aynı sorunu bende yasiyorum şuan ve benim bebeğim 3 aylık biberinu almadı almiyorda bende mevbur kaşıkla besliyorum uzun ve zahmetli sürüyor ama napalim karnı doyuyor en azından bazende siringayla veriyorum valla mamayı azar azar iciryorum o şekilde 
(960 puan) tarafından
Sonrası için nasıl sürprizler bekliyor bizi onu düşünüyorum. 4 ayda idare ettik diyelim. 5,6 7 ayları npıcaz.
(9 puan) tarafından
Aynen valla canm Allah kolaylık verir İnşallah belki ek gıdada zorluk cekmeyiz ben hem biberon konusunda hem mamada üstelik bide benide emmek istemiyor red ediyo gogsumu sütüm geri vuracak diye çok korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(541 puan) tarafından
Doktorunuz ek gıdaya başlatacaktır bu süreçte. Biz de yaşadık aynı sorunu.  1,5 ay sürmüştü ek gıda tadımları ile yavaş yavaş düzeldi mama kabulü. Hem mama hem biberon başlığı değiştirin gerçi değştirmişsiniz ama birini mutlaka kabul ediyor sonunda . 
(960 puan) tarafından
Biraz araştırdım benim sütümü çok hızlı bir şekilde emiyor sütümde akışı hızlı. Acaba biberonu çekiyor yavaş geliyor ondan mı sevmiyor. 4 aylık bebek için hangisi iyi olur ki bir philips avent almadım.
(541 puan) tarafından
Biz Chicco kullanıyoruz. 4 aylık başlığı var. 6 aylık başlığı var. Ay ay ayrı ayrı akış hızı olan başlıklar yani. Philips avent sevmedi kızım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
4 cevap 190 göst.
0 oy
3 cevap 189 göst.
0 oy
1 cevap 151 göst.
30 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Reyhan1080 (11 puan) tarafından soruldu
...