0 oy
263 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (51 puan) tarafından
Merhaba anneler oğlum 36 günlük 3 gündür gece 3 te uyanip 5 e kadar uyumuyo ağlıyor, gün içerisinde de uyku öncesi baya ağlama kriizne giriyo zor sakinlestirip uyutuyorum acaba bu durum normalmi bilgisi olan lütfen yardımcı olsun

3 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Merhabalar. Bebekler genellikle cok yorulduklari zaman uyku oncesi sakinlestirmek cok zor oluyor. 36 gunluk bir bebegin uyandigi andan itibaren emmesi dahil uyanik kalabilecegi sure en fazla 40dk. Ac olmadigina eminseniz  yorulmadan uyaniklik surelerine dikkat ederek uyutmaya calisin belki duzelir. Yorgun bebek gece sık uyanir. 
(76 puan) tarafından
Benim bebeğim de 50 günlük aynı sorunu yaşıyoruz sebebi o mu dersiniz :(
(51 puan) tarafından
Teşekkür ederim söylediklerinize dikkat edicem
-Reklam-
0 oy
(230 puan) tarafından
Sabaha karşı gazı daha çok sıkıştırıyor bizimkide ıkinirdi ağlardı 5 de . Yedikleri ne dikkat edip  Biogaia ve Relactaz kullandık onlar bize iyi geldi tabi bı de büyüdükçe hareketlendi onunda etkisi oldu rahat çıkarıyor gazını. Sabaha karşı uyanır ağlardı gaz masajı yapın kesinlikle her alt açmadan önce çok rahatlatıyor. Alttaki yorumda denildiği gibi uyku belirtilerini takip edin bende geç fark ettim 2 ci ay sonu gibi  ilk annelik olunca anca tecrübe kazanılıyormuş  bizimki ilk esnediginde elini gözüne götürdügunde uykusu var demek oluyo hemen uyutmaya çalışıyodum vakti geçer çok esner ağlamaya başlarsa çok zor uyuyo. ve 40 dakka 1 saat uyanık kalır 1 aylik bebiş  uyku belirtisi olmasa da geri uyutun.  Ben piş piş ve süpürge sesi açıyorum biraz yüksek seste o sakinleştiriyor.  Hafif kucagïnızda sallayın inşallah uyur .
(51 puan) tarafından
Teşekkür ederim  dediginiz gibi ilk çocuk olunca tecrübemiz pek olmuyo
(230 puan) tarafından
Ne demek. Aynen zor oluyo ama zamanla öğreniyoruz
0 oy
(7,202 puan) tarafından
6 ayın içindeyiz uyumadan krize giriyoruz önceden yoktu sonradan çıktı 
(51 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 244 göst.
0 oy
5 cevap 372 göst.
0 oy
1 cevap 238 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
27 Şubat 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Dilara1ayla (168 puan) tarafından soruldu
...