0 oy
270 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (111 puan) tarafından
Gündüz uykusu 20 dk olan bebeğim şimdi uyuyor baya uyanık kalmıyor nrdeyse normal mi bu şuruplar apireks ve parol sürekli uyumak istiyor 3 gün ateşini dusuremedik serum aldı öyle düştü çok şükür ama ilaçlara devam ediyorum
Bebek Ayı 11

2 Cevaplar

0 oy
(615 puan) tarafından
Evet uyku yapar. Steşi olunca ılık suya direk ve üstünü örtme. Çorba yedir bogaz enfeksiyonuna daha iyi gelir ben üç gün çorba iöirdim bizimde öyleydi.
(111 puan) tarafından
Çok uyuyor endişeleniyorum normal mi yani yemeği zor yiyor zaten boğazı ağrıyor antibiyotik kullanıyorz birde tam iştah gidik
(615 puan) tarafından
Çok normal kuzum endişe etme. Bizde de öyle iştah gitmişti. Dinlensin bir haftanın sonunda toplar ama uyandıgında hep çorba içir yayla çorbası tavuk çorbası bunları yap kuzı salçalı yapma rahatsız olmasın midesi. Kahvaltı yerine hep çorba öğlen çorba akşm çorba öyle verdim. Normalde kukuli falan öyle açmazdım biraz mutlu olsun biraz da yesin diye öyle öyle verdim. Hemen topladı.
(111 puan) tarafından
Teşekkür ederim içim ferahladi biraz
-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından
Benim de 11 aylık oğlum hasta. Cempes şurup verdi uyutuyor. Normalde 1 saat uyur gündüz. Şimdi 3 saat uyuyabiliyor. İyileşmeye de ihtiyaçları var. 
(111 puan) tarafından
Evet Allah bütün hasta bebeklere şifa versin çok zor

İlgili sorular

...