0 oy
295 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bebeğim dokuz buçuk aylık ama hâlâ emeklemiyo emekleme çabasında bulunmuyor bir yerlere tutunmuyo tutunmaya çalışmıyor ve destekli ayakta duruyor ama adım atmıyor öylece duruyo hemen oturmaya çalışıyor yada ayaklarını havaya kaldırıyor sizce bir sorun var mı ? Çok güzel yuvarlanıyor her yere gidiyor yuvarlanarak yüzüstü dönünce ellerinden destek alarak etrefinda da dönüyor ve geriye doğru emekliyo ama başta saydıklarım yok çok tembel gibi hiç uğraşmıyor bile yuvarlanarak her yere gitmek yettiği için acaba şu an ihtiyaç mi duymuyor bilen varsa aydınlatabilir mi ?
Bebek Ayı 9.5 aylık
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
1 yaşına girdik asla emeklemedi yüzüstü asla durmadı. Emeklemeye çaba gostermedi bile. Ama yürümeye başladı 11 aylıkken. 
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Emeklemeyebilir. Her bebek emekleyecek diye bişey yok. Benim iki oğlum da 10 aylıkken emeklemeden yürüdüler. 
0 oy
(1,325 puan) tarafından
9.5 aylik bir yerlere tutunmasinimi bekliyorsun adim atmasinimi bekliyorsun sen internete girip 9 ayylik bebegin neler yapmasi gerektigini hic arastirmadinmi?? 
(1,783 puan) tarafından
Her bebek farklıdır tabiki ama benim bebeğim bayanın saydiklarini 7 aylıkken yapıyordu 9.5 aylıkken de yürüdü. En azından sıralaması gerekiyordu ama tembel bebek olabilir canı istemiyordur
...