0 oy
171 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (78 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. Oğlum 2.5 aylık. gecen hafta cuma günü sünnet oldu. Sünnetle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür. Ama anestezi iğnesini yaparken çok ama cok ağladı. O gün ağlarken sesi çatallı çıkıyordu. Cumartesi günü sesi tamamem gitti. Hala da gelmedi. Ağlıyor ama ses yok için parçalanıyor inanın. Doktoruna sordum. Budecort verdi. Serum fizyolojik ile yarı yarıya karıştırıp nebulizatör ile veriyorum ama bugün dördüncü gün bir değişiklik yok. Var mı bu durumu yaşayan? Gecer değil mi?  sesi kısılıp düzelen bebeğiniz varsa yazarsanız çok sevinirim. İnanın ağlaması bile bir nimetmiş.

4 Cevaplar

0 oy
(908 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim ya kıyamam benım oglum da bagırınca cok sesi gider nasıl gecti sun net benım kıde 5aylık bende dusunuyorum sun net ettirmeyi bakalım 
(78 puan) tarafından
Cok teşekkürler canım. Sünnetle ilgili hiç sıkıntı yaşamadık. Hiç korkma. Ne kadar erken yapılırsa iyileşmesi de o kadar kolay oluyor. Sadece ilk gün biraz huzursuzluğu oldu. Bir çay kaşığı calpol verdim. İkinci gün hiç sıkıntı olmadı. Bizimki dikişli oldu. Bir kaç hafta icinde dikişler kendiliğinden dökülecekmis. Geçmiş olsun şimdiden.
-Reklam-
0 oy
(193 puan) tarafından
6 aylıkken hastalanmıştı o dönem çok agliyordu sesi kısıldı sonunda. Doktoruna danıştık hemen normal ağlamaktan kısılabilir düzelir bir hafta içinde dedi düzeldi de şükür. Sesi kısılınca ağlatmamaya çalıştık iyice yormasın diye. Birkaç güne geçer canım.
(78 puan) tarafından
İcim rahatladı. O zaman ben bir kaç gün daha bekleyeyim. Cok teşekkürler ❤️❤️
0 oy
Profil image (38 puan) tarafından
Aynı durumu yaşıyorum  Çarşamba günü sünnet oldu cuma cumartesi ve pazar gününü bana zehir etti. Sünnette problem yok ama iğne olurken yaşadığı stresten ağzında yaralar çıktı bağırmaktan sesi kısıldı. Her fırsatta emzirdim başka hiçbir şey yapmadım ve dün bugün daha iyi toparladı. Emziriyorsan her ah uh dediğinde emzir hem boğazı yumuşar o da rahatlar.
(205 puan) tarafından
Geçmiş olsun ne kadarlikti bebeginiz
(78 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun. Aynen benim oğlum da inanılmaz stres yaşadı. Bugün biraz daha iyi gibi. Ama sonuçta daha cok küçükler, psikolojik bir etki olmayacaktır. Büyük oğlum sekiz aylıkken sünnet oldu. Genel anestezi ile olmuştu. Pek tercih edilmiyor ama onda böyle bir sıkıntı olmamıştı.
Profil image (38 puan) tarafından
77 günlüktü sünnet olduğu gün. Pipisi 4. Gün olmadan geçti.
Profil image (38 puan) tarafından
Size de çok geçmiş olsun. Evet büyüdüklerinde hiçbir şey hatırlamayacaklar :)
0 oy
(205 puan) tarafından
Öyle tabiiki bizim cuma günü göz muayenemiz vardı 37 günlüktü.çok ağladı aşırı derecede sonra tabi sesi kısıldı hala kisik ben de çok üzülüyorum onu ağlarken sesinin çıkmadığını görünce yavrum benim :((
(78 puan) tarafından
Gerçekten cok zor. İnsan sağlıklı olsun da aman ağlasın diyor artık. Cok geçmiş olsun.
(205 puan) tarafından
Öyle tabi kısık sesli ağlarken çaresizce gözüne bakarken ici eriyor resmen insanın,sesine hasret kaliyosun düzelse  bi ağlasa da ortalığı ayağa kaldırsa diyosun :)Allahım yavrularımıza sağlık versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
12 Nisan 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde 1gun (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 107 göst.
31 Mart 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Ibrahim21 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
28 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Özlem bilgün (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
13 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Güzel can (18 puan) tarafından soruldu
...