0 oy
181 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (39 puan) tarafından
Bebeğim yeni doğdu evde kedimiz var şuan farklı odadalar ama kapatmak istemiyorum ne zaman bir araya getirmeliyim 40ı beklemeli miyim evde kedisi olan var mı :)

4 Cevaplar

0 oy
(192 puan) tarafından
Ara ara yan yana getirip tanıştırmayı ihmal etmeyin. Kendinizi bu süreçte ihmal ederseniz bebeğinizi hep kucağınızda yakınınızda gördüğü için kıskanabilir ve bebeğinize pati atabilir. Onun dışında bebeğiniz ellerini kullanmayı nesneleri tutmayı öğrenmeden evcil dostunuzla kaynaştırmanız uzaktan uzağa tabi iyi olabilir çünkü bebekte birden tanışınca tüyleri tutup çekebilir tüylerine dokunup elinin kontrolünü sağlayabildiği 2/3 aylık dönemde elini direk aüzına götürebilir. Benim de kedim var kedimi sevip sonra ellerimi yıkamadan çocuğuma dokunmuyorum ona da dokundurttuysam ellerini yıkıyorum. Ağzına burnuna çevresinde tüy olmaması için özen gösteriyorum. Yan yana asla bırakmıyorum. Kendimizin yaklaşıp kokladığı zamanlarda hep göz hapsine alır tetikte olurum. Yani çok haşır neşir olması iyi olmadığı gibi birden karşılaştırmakta iyi olmuyor. Sağlık açısından çok dikkat edilmeli. Kedinin kumu değiştirildiğinde o ortamda bebeğin bulunmaması gerekir. Zor bi dönem. Tüy olayı sıkıntı bebeğin sağlığını riske edebilir. Dikkat edin. 
(39 puan) tarafından
Teşekkür ederim en çok tüyden korkuyorum benim alerjim var inşallah bebeğimin yoktur
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
4 bucuk aylık bebeğim var 6 senedir de kedim var☺️ 40 falan beklemedim bebeğin her yanına geldiğinde kontrol ettim hiç müdahale etmedim. Koklamasına izin verdim hiçte sıkıntı yaşamadım. Bu arada kedim benden başkasına gitmez kendisini sevdirmez şimdi bebekle yan yana bile yatıyor. 
(39 puan) tarafından
Darısı başımıza :) doğar doğmaz mı aynı ortamda bulundular
(3 puan) tarafından
Evet☺️ eğer kedilerinizin aşıları varsa bence hiç korkmayın
(39 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(76 puan) tarafından
Benim kedim yok köpeğim var daha 2 günlüktü bebeğim eve geldiğinde ve hiç müdahale etmedim bebeğimi yaladı beraber yattılar ona dokunmasına izin verdim. Ve şuan bebeğim 2 aylık ve gayet uyum sağladılar bebeğimde de herhangi bir sorun olmadı gayet sağlıklı. Aşılarına ve iç dış parazitine dikkat ettiğiniz sürece sorun olmayacaktır bence. Odaya kapattıkça kendinizde kıskançlık olabilir 2. Plana atıldığı için üzülebilir diye düşünüyorum 
(157 puan) tarafından
Anne babanın bile çocuğu öpmesi risk altındayken küçücük bebeği köpeğin yalamasina izin vererek hayatı tehlikeye sebep olduğunuzu belirtmek isterim.
(76 puan) tarafından
Benim köpeğimin dişleri her gün fırçalanıyor ağız bakımları yapılıyor taranıyor aşıları tam parazitleri yapılıyor. Gayet sağlıklı köpeğim. Tüm doktorlarıma danıştım bunlar olurken. Araştırmalarımı yaptım bebeğimin hayatıno riske atmadan. Ama yinede benim bebeğimin sağlığını benden daha çok düşündüğünüz için ve uyardığınız için teşekkür ederim.
(157 puan) tarafından
Rica ederim canım siz daha iyi bilirsiniz Annesi olan sizsiniz sizden daha iyi düşünemem sadece öyle duydum korktum size de söylemek istedim
Kim olsaydı atarlanip cevap verebilirdi bu bilinçli ve olgunca cevabınız beni mutlu etti iyi günler dilerim .
(76 puan) tarafından
Teşekkür ederim sizede iyi günler dilerim
0 oy
tarafından

Ben ilk gunden beri koklamasina izin veriyorum ayni odada uyuyorlar surekli <3

(39 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende yavaş yavaş bir araya getireyim kızım çok sıkıldı bir haftada :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 331 göst.
0 oy
6 cevap 401 göst.
+1 oy
6 cevap 216 göst.
3 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Toprak jr. (89 puan) tarafından soruldu
...