0 oy
423 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (67 puan) tarafından
Gazı çıkana kadar devam etmelimiyim? . Zaten normalde çok gazlı bir bebek.
Bebek Ayı 2

8 Cevaplar

0 oy
(739 puan) tarafından
Bende aynıyım şurada bekleyeyim
-Reklam-
0 oy
(232 puan) tarafından
Uyuduktan sonra çıkmıyor zaten gazı uyanıksa öyle çıkıyor bende çok uğraşırdım ama çıkmazdı 4 aylığız şimdi geceleri emziyorum hiç uğraşmıyorum ama tabi  kusma olabilir yatış pozisyonuna dikkat etmek gerekir 
0 oy
(700 puan) tarafından
Bende o aylarda gazını çıkarmıyordum bir kaç kere denedim uyandı uykusu bölündü derken baktım olmuyor. Çıkarıyordum ama 20 dk felan bekliyordum kusarsa felan diye.
0 oy
(153 puan) tarafından
Hayır gece uyuduktan sonra gazını çıkarmayın uyusun uykusu bozulmasın ben öyle yapiyordum
0 oy
(198 puan) tarafından
Uyuyunca gaz çıkmıyor malesef. Ama 10 15 dk dik tutuyorum kucağımda kusmasın reflü olmasın diye 
0 oy
(274 puan) tarafından
Ben gazını çıkarmadan hiç uyumadm. Yeri geldi sabaha kadar kucağımda oturdum o yüzdendir ki sanırım hiç gaz problemi olmadı. Gazı çıksın diye sallamana gerek yok kucağında yatır dik bi şekilde göğsüne sen de otur çok hafif sırtına pat pat yap. Eninde sonunda çıkarıyor zaten. Bide opozisyonda uyumayı çok seviyordu oğlum :)
0 oy
(172 puan) tarafından
Emzirdijten sonra omzuna dik tut sirtini sivazla gazini cikarir gec çıkarir ama cikarir ve uyanmaz yavas harket et yoksa kusar yatirinca. Ayrica cikarmazsan bagirsakta cok daha zor cikar ben bilmiyorudum ustten cikarmayi ve cocuk resmen bir gaz bombasiydi
0 oy
(150 puan) tarafından
Uyuyorsa bazen omuzda gaz çıkarmak zor oluyor. Eski zaman tuvalete tutar gibi bacaklarından tutun sırtını göğsünüze yaslayıp hafif zıplayın yatakta o zaman belki çıkar. Bizde işe yaramıştı.
...