0 oy
134 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (490 puan) tarafından
Ya bebek kameramız var. Ama ekran kapanınca sadece bildirim veriyor yeterli gelmiyor. Bu kiwi markalı bebe telsizleri uygunmuş. Kullanıp memnun kalan varmı, ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullaniyorum bana yeyrrli geliyor. Kipirdaninca hareket sesi geliyor. Yatahinicie koyiyorum bu arada. Isiksiz yatoyorsa isigi rahatsız edebilir.
(490 puan) tarafından
Gece lambası var. O yüzden ışık sorunumuz olmaz. Çekimi nasıl peki ?
tarafından
10 metre kadarlik bir akanda kulkaniyorum bır sıkıntı yaşamadım
-Reklam-
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Merhaba biz bebek doğduğundan beri kullanıyoruz kamera vardı onu kurmak yerine telsiz daha kolayimiza geldi kiwi markasının ürünleri uygun oluyor denemek için almistik 5 aydır kullanıyoruz bebek hareket ettiğinde kıpırdanma sesi geliyor agladiginda direk sesi geliyor yatağın köşesini koyuyorum bebege yakın eliyle ulaşamayacağı yere diğerini yanıma alıyorum evin her yerinde çekiyor balkonda çekiyor güzel ürün 
(490 puan) tarafından
Bizim evimiz biraz büyük. 157 mt. Heryerden cekermi bilmiyorum. Ama odamdan çeksin yeter :) kameraya bir dünya para verdik. Evde köpek olduğu için ilk zamanlar alışsınlar diye yan-yana bırakıp çıkıyorduk odadan. O zamanlar yeterliydi. Ama şimdi odasına koyup uyumak ve duyamamak korkutuyor :) teşekkür ederim cevap için. Alicam sanırım.
(1,152 puan) tarafından
Kamerayı kurmadik bile biz ise başlayacağım zaman bakici için kullanırız onun dışında gerek duymadım kameraya güvenli bir şekilde uyutuyorsaniz ses duysanız yeterli oluyor zaten bazen uyanıyor mesela agu falan yapıyor telsiz olmasa uyandığını aglayana kadar anlamam çekme konusunda da tatilde götürdük yanımızda annemlerin evi çok büyük çok rahat çekti bir sorun yaşamadık
(490 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için alicam bugün sipariş vericem :)
(1,152 puan) tarafından
Rica ederim sağlıkla büyüsün bebeğiniz :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
20 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde SadeceAnne. (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
8 cevap 146 göst.
0 oy
9 cevap 174 göst.
29 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde baharr33 (198 puan) tarafından soruldu
...