0 oy
97 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba.Bebegim 8 aylik,ek qida ve ana sutu aliyor.Ek qidani normal yiyordu,hic sorunumuz olmamisdi,taki 3,4 gune kadar.Şu an hic bir sey yemiyor,ne verdiysem,agzinda tutuyor,agzin kapatmiyor,öğüyor..Delirecem,neden ola bilir,kimin basina boyle bisey geldi? Disi yok daha,sisme filan da yok.Bogaz agrisi,hastalanma durumu da yok.Cok uzgunum((Anne sutun de iciyor amma az,onu öğümüyor
Bebek Ayı 8

5 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
Post yukarı çıksın
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,048 puan) tarafından
Diş ağrısı olabilir canım. Diş zamanı yemiyor benim kide.yanlis bir şey ama ben çizgi film açarak yediriyoeum
(2 puan) tarafından
Her yolu denedim,cizgi film,disari cikartib yedirdim,evdekiler karsisinda oyunlar yapiyo,guluyo oynuyo,amma yemek agzinda,azi acik,öğüyor,banamisin demiyo.Cok caresizim.Şaşdım kaldim.Doktor da ya bogazidir diyo,o da bakti bisey yok.Disinden istahsizlik olur amma boyle öğüme yok diyor.
Profil image (2,048 puan) tarafından
Tuhaf kuzum ama diş bence.disi sismeswde dış olbilir.elma suyu yap bari biberonla içsin az da olsa.vitamin alsın bari.ama sütten alıyordur azda olsa.insalah daha uzun sürmez yoksa zayıflar .eline versen kuzum patates haşlayıp falan önüne koysan.bizimkide eline ekmek ver ondan mutlusu yok
0 oy
(462 puan) tarafından
Bebekler yemek boğazına kaçmasın diye öğürürmüş. Bir kez öyle bir şey yaşandı ise korkuyor olabilir. Bence birkaç gün ara verin tekrar deneyin.
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Anne sütü alıyorsa ek gıdaya zorlamayın, siz stres yaptıkça ısrar ettikçe iyice ters teper. Önüne koyun kendi oynasın yemek istediği kadar yesin istemiyorsa sofradan kaldırın bir sonraki öğüne kadar bir şey vermeyin zaten Bi yaşına kadar anne sütü ile yetiniyor. Dönemsel oluyor bu durumlar kalıcı olmaması için üstüne gitmeyin. Ben kızıma 7 aylıkken blw başladım şuan 15 aylık hiçbir zaman ısrar etmedim yediyse yedi yemedi ise zorlamadım aç olsa yer dedim. Şu ana kadar da açlıktan zafiyet geçirmedi çünkü anne sütü alıyordu zaten. 
0 oy
(219 puan) tarafından
Kızım da şuan dediklerinizi yapıyor diş acısı çekiyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 348 göst.
13 Eylül 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Emineelifff (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 452 göst.
0 oy
35 cevap 823 göst.
0 oy
7 cevap 346 göst.
...