0 oy
411 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (24 puan) tarafından
İyi geceler arkadaşlar oğlum bugün bizim yatagimizdan düştü hemen acile götürdük tomografi cekildi doktor sonucunda hiç bı sıkıntı görmedi çok şükür takip ettim anormal bişey olmadı insallahta olmaz. yaşayan oldumu, sonrasında aksi bı durum çıkarmi. 

  kendime öyle çok kızıyorum ki. Ona bişey olursa ne yaparım nasıl böyle biseyin olmasına engel olmadım diye kendimi yiyip bitirdik sabahtan beri. Nerden baksan bı 50- 60 cm arası bı yükseklik çok korktum inşallah bişey olmaz ileriki zamanlarinda kendimi hiç affetmem. 

9 Cevaplar

+1 oy
(311 puan) tarafından
bi beyin cerrahıyla konuştum gözlerde kayma kusma bayılma vs amçnormal hareketler yoksa sıkıntı yok demişti. fakat 12-14 aydan snra bebek düşmemeli dedi kafa kemiklerimi ne sertleşiyormuş bide o aylardan sonra düşen yürüdüğü için kafayı daha kuvvetli vuruyormuş kalıcı hasar oluyormuş. bu aylardan önce düşmesi aile için en azından ders olur bidaha düşmemeli dedi
-Reklam-
+1 oy
(1,325 puan) tarafından
Allahin izniyle bisey olmaz cok gecmis olsun. Düse kalka büyüyorlar düşmeyen bebek yok. Keske tomografi cektirmeseydiniz bebbeginiz cok kücük bayilma kanama kusma olmadikca birdaha cektirmeyin cok cok zararli inanin düsmeden daha cok zararli. 
0 oy
(42 puan) tarafından
Bişey olmaz inşallah Allah'ın izniyle benim kızım 2 aylıkken yataktan düştü kedi gibi dört ayak üstüne çocuk larin kemikleri çok çabuk kırılmaz dedi Dr hala yumuşak dedi herşey yapıldı tahliller falan ama çok şükür bişey çıkmadi maşallah şimdi 3 yaşında sanki düştü de yaramazlıkları arttı ters etki yaptı herhalde çok yaramaz çünkü dayanamıyorum artık ona beni çok yoruyo :)))
0 oy
(25 puan) tarafından
26 ocakta bizimde başımıza geldi ambulansla hastaneye  gittik aynen bizde tomografi  falan çektirdik bir sıkıntı çıkmamıştı devamında da bir sorun yaşamadık çok şükür  bende kendime çok kızdım ama yaşandı bir kere kendinize kızmak yerine bebeginizi öpün sarılın koklayın kendini güvende hissetsin korkmuş olabilir ben o gün kucağımdan  indirmemistim.Korkmayin Allah'in izniyle bir şey olmaz inşallah 24 saat gözlemleyin  her ihtimale karşı kusma,gözlerde kayma,bayılma gibi durumlar olmadıkça bir problem yok demektir.
0 oy
(83 puan) tarafından
Cannimm ANNEMM derdiki bebekleri düşerken melekler tutarmış çok dua edelim yavrularımıza çok şükür Rabbime size de geçmiş olsun canım Allah korusun yavrularımızı
0 oy
(624 puan) tarafından
Benim yazacaklarım yazılmış zaten. Dusmeyen bebek yok gibi bir sey. Dönebilen bebekleri uyusa da, 1 snligine de olsa yataginizda yalnız birakmayin. İleriki aylarda hareketliliği artacak çünkü.
0 oy
(101 puan) tarafından
Benim bebeğimde düştü ama 9 aylıkken düştü. Şükür birşey olmadı. Bayılma kusma hicbirsey yoktu. Ben o yuzden hastaneye götürmedim üstünden 1 hafta geçti. 

Geçmiş olsun dikkatli olmamiz gerekiyor. Kendinizi suçlamayın her bebek illaki düşmüştür.
0 oy
(82 puan) tarafından
Canım biz geçen hafta bebek arabasının üstünden pusetten düşürdük eşim birde anne yani olan minder varsa onu koymuştu kayıp düştü daha iki aylık öldüm öldüm dirildim aklım çıkacaktı birde betona düştü çok şükür bir sıkıntı olmadı ilk iki saat uyutmadim ama ogun sabah kadar ağladım çocuğuma bakmadım diye korkma bir sıkıntı olmaz inşallah benimkini Rabbım korudu
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Kızım düştü yataktan şükür birşey olmadı ilk 6 saatte birşey olursa belli eder diyor doktorlar birde ilk 24 saat önemli

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 294 göst.
14 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dilekyhy (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 235 göst.
12 Haziran 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Duruozan (1,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 327 göst.
0 oy
3 cevap 560 göst.
...