0 oy
334 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (216 puan) tarafından
tarafından kapalı
2 ay 6 günlük oğlum var.surekli anlamasından bıktım.hicbir şekilde susturamiyrm.doktorlara götürüyorm gaz sancısı var 6 ay çekeceksin diyorlar.tamam çekeyim de hiçbir susmayacak hicmi gülmeyecek bu bebekk.hicmi sevdirmiyecek kendini.yoruldum elimizde sallamaktan belim ayaklarım tutmaz oldum.dogurduguma pişman oluyrm.evdekilerle hep birbirimize giriyor.kavga ediyrz.bu cocuk ne zaman düzelir?ne zaman sevmeye başlarız.ne zaman iyiki seni doğurdum derim.
Bebek Ayı 69
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(120 puan) tarafından
Bebeğinizle tuvalet iletişimi kurmaya çalışın. İnanın sebepsiz ağlamanın sebebi çoğu zaman tuvalete gitmek isteyi oluyor. Benim oğlumda öyle ne zaman huzursuzlansa tuvalete götürüyordum çişi geldiği için huzursuzlandigini gördüm.
(89 puan) tarafından
2 ay 6 günlük bebek ? Düzgün okudunuz mu?
(223 puan) tarafından
Ayı itibariyle tuvalet hep onunla ;)
tarafından
Evet düzgün okumuş ve düzgün cevap vermiş bence. Tuvalet eğitimi demiyor tuvalet iletişimi diyor. Çok farklı konular bir araştırın isterseniz faydasını görebilirsiniz.
(120 puan) tarafından
Ben bebeğimi 2 haftalıkdan beri tuvalete götürüyorum :) götürmediğim zaman boşu boşuna ağlıyordu, ben onun işaretlerini anladığımdan bu yana o da rahat ben de :)
tarafından
Çoğu insanın böyle birşey yapılabildiğinden haberi bile yok. Siz yerinde bir öneride bulunmussunuz ama Nurdan hanımın  cevabı çok kaba olmuş.
-Reklam-
0 oy
(700 puan) tarafından
Öncelikle senin sakın olman lazım canım bebekler hissediyor evdeki stresi üzüntüyü felan daha da kötü oluyor. Gaz damlalarını düzenli kullanın saatlerini şaşırmayın. Havalar ısındı banyo yaptır karnına masaj yaptır. Yüz üstü yatır ama sen yanında dur ağlamazsa 1 ya da 2 dk dursun gaz çıkarmasına yardımcı olur. Beyaz gürültü ya da pispisli elektrik süpürge sesi sesi ac uyuturken. Daha çok küçük adapte olmaya çalışıyor. Sevmekten konuşmaktan asla vazgeçme illa 6 ay sürecek diye birşey yok .bizim 3 buçuk aylıktı rahatlamıştık. Elindeki damla ise yaramıyorsa başka damla talep et doktordan. Ayrıca burda okumuştum kiraz çekirdekli pratik ya da kemer iyi gelenler var. Sen birşeyler denemelisin. Bebeğinin sana ihtiyacı var ama sen mutlu rahat olki bebiste rahat olsun. Herkes bu süreçten geçiyor inanki
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Canim başta yediklerine dikkat et başkalarının laflarına da kulak asma bizim 3 aylıktı bitti ama hala ben gaz yapacak baklagiller yemihorum canim karnına güzel bir masaj yap bebisin zeytinyağı ile kabızlık varsa kaka yapamıyorsa gaz birikir o daha yeni yapmayı öğreniyor ve sürekli ona bisiklet hareketi yaptır ben kızımı sürekli ayaklarıyla bisiklet hareketi yapardım ve kabız olmaması için dikkat ederdim kabız oldumu gazda çıkmıyor karnında sürekli zeytin yağıyla masaj yapardım her hemzirmeden onvd yap bak nasıl çıkarıyor canını sıkma brnde oylrydim agrimayan başını agrittim fiyordun 3 4 aylık oldumu gülüyor sana hep seninle olmak istiyor. Ne yiyoraan bilmiyorum kuzum dikkat edersen birşey olmayacak Allah'ın izniyle bide her akşam rezene iç bide bir iki kaşık bebisede verebilirsin 
(1,204 puan) tarafından
Canim sinir üzüntü herşey sütünden bide bebeğe geçer oda karın ağrısı olur bilgin olsun
(216 puan) tarafından
Ben iyi olduğumda da aynısı.artik benim moralimi bu cocuk bozuyor.baska Bi sıkıntım yok ki.
(216 puan) tarafından
Kabızlığı da yok.2 günde bir kakasını yapıyor.oda şu gibi yapıyor.biogaia ve nursel kullanıyordum doktorumu onuda değiştirdi.lactocol verdi onu kullanıyorum.birde pazartesi sünnet oldu ondandır diye .yine aynı şaştım kaldım artik.
0 oy
(403 puan) tarafından
Oğlumda aynıydı kuzum 5 ay kucagimda gezdi uyurken bile kucagimda uyuyordu hep mizmiz biraz oyun halisinda dursada biraz işlerimi yapsam derdim yok ne zamanki 5 aylik oldu gazi bitti sonra rahatladım cok şükür 
(216 puan) tarafından
Bu kucağımıza da durmuyor.susturamiyoz.kucağimda uyusa razıyım.5 ay olmasına çok var daha bizim.
(403 puan) tarafından
Gaz olduğuna eminseniz gaz masaji yap canım  gaz ilacını düzenli kullan sen yediklerine Cook dikkat et ben bazı şeyleri 5 ay boyunca hiç yemedim bide çok huysuz olduğu zaman karnına ılık havlu koy ben öyle yapardım ama hiçbiriyle tam manasıyla bu gaz işine malesef çözüm olmuyor illa bi kac ay daha  çekersin sabret
0 oy
(67 puan) tarafından

Canım bende aynı durumdayım benim bebeğim de çok aşırı gazlı o yüzden ağlıyorlar sürekli . Herşeyi denemen lazım canım ağrısını hafifletecek herseyi tek tek dene . Mesela gaz damlaları ben zinco kullanıyorum biraz rahatlatıyor . Senin bebeğine o uymazsa başka bir sürü daha var . Sonra kimyonlu rezene çayları var onlar da iyi gelir . Gündüzleri yanına yatır yüz üstü az yatsın öyle de gazı çıkar ama sakın yanından ayrılma. Bir sürü şeyler daha var canım benim herşeyi dene . Benim bebeğim dün mesela bütün gün yine durmadı hele akşam daha kötü oluyorlar misafirim var di onlar bı yağ önerdi tam bilmiyorum ama resmini atacak. Yani demek istediğim gaz sancısı bı anda geçecek bişey değil yediklerine dikkat etsen bile oluyor bu biraz zaman lazım . 6ay sürer diye bişey de yok belki haftaya obur ay geçer sen hiç kafana takma az sabret. Ben 1ay uykusuz kaldım sonra baktım olmuyor herşeyi denedim en azından biraz hafifledi bebeğimin ağrısı ama tam geçmiyor işte bağırsakları gelişiyor büyüdükçe. Inşallah bir an evvel düzelir bebeğin canım benim hiç stress yapma az sabret :) 

(216 puan) tarafından
Çok tekrar ederm yazınız için.bende bebeğim için hersek deniyorm.ama fayda etmiyor.ben herhangi bugün daha iyi olacak derken daha da kötüye gidiyor.hic düzeleceğini sanmiyrm.bi umudum kalmadı hep böyle kalacak sanirim.
(67 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyordum canım benim bebeğim bugün tam 2aylik oldu . Eğer sen stres yaparsan üzgün olursan bebeğinde öyle olur . Dayan yine dene yine dene pes etme illa ki geçecek kalmaz bu durum . Herkes aynısını yaşıyor herkesin çocuğu uslu değil . Sağlıklı ya ona şükret , gazı illa ki geçecektir merak etme .
(216 puan) tarafından
İnsallah geçer.cocuk sevmiyrm artık.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 277 göst.
0 oy
4 cevap 323 göst.
0 oy
4 cevap 317 göst.
...