0 oy
205 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (99 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, kızım 6ayini dolduracak 1 aydır bebeğime uyku eğitimi vermeye çalışıyorum. İlk olarak ayakta sallamayi bırakmak için salla dur yöntemini denedim ve başarılı olduğumu zannederken memede uyumaya alistirdim. Bu seferde memede uyumayı bırakmak için emzik ve yanıma yatırıp pis pislayarak uyutmaya başladım. Bebeğim bu seferde yanımda uyumaya alıştı ve beşiğine koyar koymaz uyanıyor. Şuan da besige alıştırmaya çalışıyorum. Bir yandan da aman be yatsin yanımda ne kadar daha yatacak diyorum ama istikrarlı olmak ve deneye yanıla doğruyu bulmak lazım herhalde. Ama bebeğim besige diğerlerine göre baya direniyor ve dış dönemi de herhalde huysuzlugu kat kat arttı. Siz nasıl besige alistirdiniz neler yaptınız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

2 Cevaplar

0 oy
(651 puan) tarafından
Alistiramadim çözümü ona tek kişilik yatak almakta buldum uyaninca yanına yatıyorum hemen öyle uyuyor tabi gece çok kalkıyor yokluğumu anlıyor zor tavsiye etmem 
-Reklam-
0 oy
(690 puan) tarafından
Uyku eğitimi ile. 

Benim bebeğim topla kucakta uyuyan bir bebekti. Ama profesyonel bir eğitim aliyoruz suan. Baska türlü işin içinden 8 aydır çıkamadım ben. Eğer imkanın varsa bebeğin dengesini bozma. Yaptıgımız herşey onlarda yer ediyor ve düzeltmek çok zor oluyor. 
(4,097 puan) tarafından
Acaba kimden eğitim alıyorsunuz
(690 puan) tarafından
Hüsna doğan. Çok bilinen biri değil benimle aynı şehirde ben o yüzden tercih ettim doktorumuz tavsiye etmişti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
0 oy
7 cevap 347 göst.
5 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Lalis2023 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 444 göst.
2 Şubat 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İlkbebeklianne (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 498 göst.
...