0 oy
163 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (516 puan) tarafından
Kızım yemek yerken ortalığı masasını üzerini her yeri çok pisletiyo dokuyo oynuyo blw yapmıyordum korktuğum için kendim yediriyorum ama artık kendi eline de veriyorm ekmek pankek falan diğer seyleri hala brn yediriyorm tabağı önüne koysam elini sokar bazı bebekler temiz yiyo nasıl alistircm öyle yemesine biraz erken olabilir tabi ama aşırı pisletiyo
Bebek Ayı 9

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (557 puan) tarafından

9 aylık bebekten çok şey bekleme canım bence de. 2 yaşında bebeğim daha yeni çorbasını tabağına eğilerek yiyor. Dökmüyor genelde ama dökülürse de anne döküldü diye haber veriyor siliyorum. Ekmeği hala döke saça geze geze yiyor. Sofra bezine oturup yemeye alıştırmamışım ki sen bunu alıştırabilirsin bence 9 aylık bebeğe. 

Mama sandalyesinde bizimle yemek yiyor. Doyduğu an yere atmaya başlıyor :D masanın üzerine fırlatıyor. Kızmıyorum. Yapma annecim mama atılmaz deyip elinden alıyorum. Kalk hadi doydun bitti diye. 

(516 puan) tarafından
Mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyorm ekmekleri parca pincik ediyo masaya vuruyo falan her yer batiyo. Biz böyle rahat büyümemisiz elime yemek değse rahatsiz oluyorm :( kizmiyorm tabi ama dağınıkliga pisliğe tahammül edemiyorum tertemiz yesin kalksın diye bekliyorm ama imkansız :)
-Reklam-
0 oy
(1,107 puan) tarafından

15.5aylik önüne koyduğum tabağın içi boşalacak şekilde kaşıkla vuruyor o bitince eliyle geri diğer tabaklardan alıp tabağına koyup geri kaşıkla atıyor bikez ağzına koymaz Ama kendisi kepçe gibi dökmeye çabası sofra iğrenç bı ha alıyor herşey herşeyin içinde :)

(516 puan) tarafından
Hahshh evet ya çok hoşlarına gidiyor dağıtmak oynamak napalim :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 178 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
20 Nisan 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayse2911 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
2 Nisan 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cnaımoglumm (161 puan) tarafından soruldu
...