0 oy
205 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (78 puan) tarafından

image

Kızlar iyi geceler. Aramızda doktor yada labaratuar testlerinin sonuçlarından anlayan varsa yardımcı olup bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. 

Bebek Ayı 5

2 Cevaplar

0 oy
(25 puan) tarafından
Canim kaninda enfeksiyon var biraz, demiride düşük çıkmış.Geçmis olsun
(78 puan) tarafından
Öyle mi? Enfeksiyon az mı çok mu iğne kullandık şurup kullandık. Geçmemiş demek ki. Nasıl geçer bu. Bir de alerji duru mu nasıl çok teşkkür ederim verdiğiniz bilgi için
(25 puan) tarafından
Azalmis canim cok enfeksiyonu yok cok sukur. Alerji durumunu pek anlayamadim kuzum
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Akyuvar sayiminda belirgin bir artış yok bu iyi bir şey, bir de sadece total ige bakılmış biraz yüksek çıkmış ama tek başına bir şey ifade etmez.. süt yumurta ceviz fındık soya vs gibi alerjenlere neden bakılmadı. Yani sadece bununla alerji var ya da yok demek çok mümkün değil.. anladığım kadarıyla normal cocuk doktoru bakmış, çocuk doktoruyla alerjide yol alabilmeniz mümkün değil. Mutlaka bir çocuk alerji uzmanı görsün.
(78 puan) tarafından
Doktoru zaten beğenmedim değiştiricem. Enfeksiyon durumu nasıl peki. Süt ve yumurta alerji durumuna  bakılmıştı aslında ona göre özel raporlu mama veririz demişti 4 TüP kan alında sanırım bunlar bazı sonuçlar hepsi değil çünkü bir kaç güne anca çıkar dedi dün değil ondan önceki gün götürdüm yani götürdüğünü ertesi günü bu sonuçlar geldi. dönüş yaparsanız çok mutlu olurum
(1,526 puan) tarafından
O zaman asıl alerji sonuçları henüz çıkmamış olabilir, çıktığında yorumun altına yazıp fotoğraf atarsanız bakarım yine.. ben testte bir crp değeri göremedim o yüzden bilemiyorum enfeksiyon durumunu, demiri de hgb değeri referansın bir tik altına yani belirgin bir demir eksikliği yok gibi ama tabi bunun için ilaç kullanıp kullanmama durumunu doktor değerlendirmeli.
(78 puan) tarafından
Hgb değeri ne oluyor demir eksikliği de iştahsızlık yaparım mı düşük olması ne gibi etkiler olur
(78 puan) tarafından
Gece gece cevap verdiğiniz de ayrıca minnettar oldum sağ olun
(1,526 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla kandaki kırmızı kan hücresi sayısını gösteriyor, saglikci değilim dolayısıyla yanlış bilgi vermeyeyim.. demir eksikliğinin sebep olduğu şeylere googledan da bakabilirsiniz, emin değilim açıkçası ama eksikliği için takviye kullanan bir kaç arkadaşımdan bebeklerde zekayı dahi etkileyebildiğini duymuştum.
(78 puan) tarafından
Ne anlamda peki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 704 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
0 oy
3 cevap 266 göst.
4 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Eeee (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 327 göst.
4 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Eeee (39 puan) tarafından soruldu
...