0 oy
641 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (67 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylık gerçekten yoruldum artık herşeyi denedim gaz damlası yardımcı oluyor ama yine gazı oluyor yine yine . Artık ne yapacagimi bilmiyorum çok yoruldum bitkinim . O ağlıyor kıvranıyor bende ağlıyorum . Başım çatladı artık ağlama sesine dayanamıyorum.
Bebek Ayı 2

24 Cevaplar

0 oy
(125 puan) tarafından
Arkadaşların tavsiyelerine ilaveten birde kolik müzikleri dinletin gün içinde.  Ağladığı zamanlarda da cocugun sesini bastiracak sekilde muzigin sesini açıp duymasını sağlayın sonra yavas yavas kısarsiniz.
-Reklam-
0 oy
(9,196 puan) tarafından
Benim yaptığım yöntem işe yarıyordu bizde. Küveti ni sıcak su ile dolduruyordum. Ayak kısmını açıyorsun. Çocuk göğûsune kadar suyun içinde olacak biraz öyle zaman geçirecek. Suyun içinde karnına masaj yapabilirsiniz. Başlıyor suda kabarcıklar çıkmaya. Hatta bazen suya tuvaletini yapardı. Yanınızda biri olsun. Hemen çocuğu sudan çıkarıp durulayın. Küveti yıkayıp bebeği de yıkayıp sonra emzirir ve masaj yapıp uyuturdum. 
0 oy
(486 puan) tarafından
Ilık su dolu bir kovaya sokabilirsiniz ya da gaz sancısı çektiğini kakası geldiğini düşündüğünüzde tuvalete tutabilirsiniz. Sırtını kendi göğsünüze yaslayıp bebeği çömelme pozisyonuna getirerek. Bebekler henüz özgür hareket edemiyorlar ve doğru pozisyonu kendileri alamadıkları için gaz çıkarmakta ve kakalarını yapmakta zorluk yaşıyorlar. 
0 oy
(59 puan) tarafından
Biz 7 aylığız daha çekiyoruz malesef hemen herşeyden alıyorlar. Gaza iyi gelen 6 damla var hepsini deneyeceksin  hangisi bebeğine iyi gelirse metsille başladık sonra zinco daha sonra biogania bize fayda etti onu kullanırken agulin aldık gece yatmadan biogania gündüzleri de agulin verdim hem uyku da yapıyor. 3 ay da sürebilir 6 ayda 1 yaşına kadarda. 3 ay bitti biter mi dedik bitmedi 6 aya girdik tam geçti derken bu sefer ek gıdalardan gazlandık yine başladı 1 yaşına kadar sürecek demekki dedi doktorumuz. Bununla yaşamayı öğreneceğiz. Sen sakin olmaya çalış yatmadan karnına masaj yaparak ısıt ben azda olsa viks sürüp karnını sarıyordum. Ayaklarına acı badem yağı sür iki kat çorap giydir ve uyumadan ayaklarını hiç durmadan ileri geri yaptır YouTube da videoları var. Baktın hiç durmuyor ılık banyo yaptır. Başka çaresi yok. Biogania gaz için değil bağırsak düzenleyici onunla birlikte gaz damlalarını dene. Fayda etmesi için 10 gün düzenli kullanması gerekiyor dedi doktorumuz.  Kendin de sakin olmaya çalış çok zor biliyorum yaşadı yaşıyorum gerekirse destek al ailenden emzirmiyorsan psikoloğa git hafif bi ilaç veriyorlar ben geç kaldım gitmedim 6 ay dayandım şimdi kafamda rahat ilmini de aldım. Sabredeceğiz güzel anne.. Bir de emiyor mu mama mı kullanıyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
12 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Münevver Ortaç (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 576 göst.
26 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ❤️Tosbiş❤️ (5,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 558 göst.
...