0 oy
266 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (320 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 1 yaşında. Yemesi güzel. Uyku probelimimiz var gece çok sık uyanır. Hala anne sütü alıyor. Baba mama diyor sadece. Bazı hareketlerimi taklit ediyor. Evde neredeyse bütün eğitici oyuncaklar var. Onlarla vakit geçiriyoruz serin olduğunda balkona çıkıyoruz kuşlara kedilere köpeklere bakıyoruz. Kediler nasıl ses çıkarır dediğimde ikisini de taklit edebiliyor. Söylediklerimin bazılarını anlıyor. Hadi parka gidelim diyorum gülümsüyor parka gitmeyi sevdiği için. Günde en az iki defa parka gidiyoruz marketlere gidiyoruz hoşuna gidiyor. Sık sık aile ziyaretleri yapıyoruz gezmeye gidiyoruz farklı insanlar görüyor. Henüz yürümüyor bir haftadır çok güzel emeklemeye başladı. Kulaklarını burnunu göbeğini saçlarını dilini ellerini ayaklarını soruyorum gösteriyor. Beni korkut diyorum boh diye bağırıyor :) yürüme arkadaşı ile yürümeyi çok seviyor. Yalnız kitap okuma alışkanlığımız yok hareketli kitaplar ve sesli kitapla çok güzel oynuyor ama. Arada da malesef egitici videolar açıyorum baş edemedigimde. Size sorum şu. Bebeğimi iyi bir insan olarak yetiştirmek istiyorum öylesine büyütmek değil de biraz bir şeyler katmak istiyorum. Faydalı şeyler yapmak istiyorum bebeğim için. Tavsiyeleriniz var mıdır? Bunun için sizler neler yapıyorsunuz?
Bebek Ayı 12.5 ay

2 Cevaplar

0 oy
(173 puan) tarafından
1. Bebeğiniz yaşına göre çok iyi kırk bin kere maşallah daha ne olsun 

Bir anne olarak tabiki faydalı olacaksınız ama herşeyin zamanı var :) 
(320 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ilk çocuğum hevesli ve meraklıyım bir de işe başlamadan çocuğumlayken ona faydalı olmak istiyorum güzel yetiştirmek istiyorum inşallah başarırım :)
(173 puan) tarafından
İnşallah başarırsın
-Reklam-
0 oy
(71 puan) tarafından
Ben siiir okuyorum ogluma  uyumadan önce evin içinde gezinerek  okuyorum o da mırıldanarak bana eşlik 3diyor. Çok hareketli olduğu için bende henüz kitap okumaya başlayamadim.  Oyuncakları ile de çok fazla ilgilenmiyor topu ve ilk adım arabası dışında. Birde instadan eğitici annelerin etkinlikleri var onlara bakabilirsnz  biz Bi kac tanesine basladik mesela yumurta kolisini delip kalemleri batırın sonra kendisinin yapmasını isteyin. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 281 göst.
1 Ocak 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Alikuşum (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
27 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde nursenkrky (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 425 göst.
0 oy
1 cevap 431 göst.
31 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Melikeyaz (105 puan) tarafından soruldu
...