0 oy
157 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (43 puan) tarafından
Sorum yukarida təcrübəli anneler yardım lutfen

1 cevap

0 oy
(11 puan) tarafından
Merhaba, ben önce gündüz emmelerini biriktirdim. Ek gıda aldığı icin gündüz cok sorun olmadi. Bir sure boyle devam ettikten sonra geceyide kestim. Benim oğlum  gece cok uyanip emmek istiyordu cok yipranmistim o yuzden gece bir kere mama verdim beni biraz biraksin diye. Sonra gece emmeyide kestik. Suan 21 Aylik oglum. Gece bir kere mama veriyorum ama tozunu az koyuyorum. Amac onu oyalamak. Insallah onu da birakir. 
tarafından
Kaç aylıkken kestiniz
(133 puan) tarafından
Memeye düşkün mu, şimdiye kadar mama verdiniz mi yoksa aniden verip onun tadıni kabul etti mi canım . Bende gece emmeyi kesmek istiyorum her türlü yöntemi deneyeceğim artık, benimki alışkanlıktan yaptığı için emiyor aç olduğunu düşünmüyorum çünkü
(43 puan) tarafından
Aynen benim de sorunum o aliskanlikdan emiyor gece 6-7 bəzən daha çok kalkiyor ne yapdap oynamayıb yenidən uyutamiyorum illaki meme emecek
(11 puan) tarafından
18 aylikken kestim
(43 puan) tarafından
Nasil yapdiniz aramadi mi hic
(11 puan) tarafından
Daha önce mama vermemistim ama sevdi mamayi. Ilk baslarda hem mama yedi hem beni emmek istedi. Bir gece emzirmedim oyle aglamasi falanda olmadi arada istedi ama kucagimda pıspıslayip uyuttum. Ertesi gun gecede bir iki arandı vermedim ama oyle aglama krizlerine girmedi sonra unuttu zaten. Cok sasirmistim daha zor olacagini zannediyordum. Tabi cocuktan couga degisebilir bu.
(133 puan) tarafından
Maşallah uysal bebismis :) benimki emzik biberona karşı bir bebek ya ağzında çiğniyor oynuyor bende kendi sutumu az da.olsa sağıp deneyeyim diyordum o zaman biraz deneyeyim bende bakalım uyku problemi çekiyor zaten biraz zorlar belki ama inşallah bırakır çünkü ikinci bebisi düşünüyorum :)
(43 puan) tarafından
Benim de kızım biberini sevmiyor ne kadar versrmde hep redetdi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 254 göst.
0 oy
6 cevap 357 göst.
0 oy
4 cevap 262 göst.
...