0 oy
122 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (96 puan) tarafından
Oğlum 15 aylık aşırı derecede bana düşkün bir bebek doğduğu günden beri en fazla 2 3 kere bırakıp 2 saat dışarı cikmisimdir annemlerle kalıyorum bana destek oluyorlar sagolsunlar ama ciddi derecede psikolojim bozuldu bu aşırı bağımlılık halinden bir dakika rahst bırakmıyor normalde duran oynayan bebek beni gördüğü an huysuzlanmaya başlıyor ya tum gün emmek istiyor nerdeyse ya yakama bacağıma yapışıp hiç iş yaptırmıyor tuvalete kaçarak giriyorum balkona 5 dk hava almaya çıkıyorum bide tüm gun evin içinde yürüyor geziyor oyuncaklarda ilgisini çekmiyor otursun yarım saat oynasın aşırı derecede istahsiz üstüne yemek yedirmek öyle zorki ağzını açmıyor açsa çıkarıp atıyor tiksinme hareketleri falan gerçekten çok bunaldım evde tek olsam kimsem olmasa ne yapardım bilmyorum biraz önce dayanamayıp bağırdım ve ağlattım o kadar uzuldumki oturdum bende ağladım ve pedagogdan randevu aldım bir yol gösterir diye sizinkiler nasıl?bu durm gerçekten bizde mi böyle zor var etrafımda bebekli arkadaşlarım kimsede bu kadar bağımlılık yada yapisiklik durumu görmedim.
Bebek Ayı 15

5 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
Tüm gün evin içinde demişsin tabii sıkılıyor çocuk yemek istemez oda dan bunaltıyor hep aynı insanlardan sen annesinin nazı sana geyor, çıkar dışarı biraz dolaştır ayağı yere değsin çocuk iki farklı insana yüzü görsün remzi hava alsın od asende 
-Reklam-
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Senin destekcin annen varmış, benimki de aynı şekilde ve ben yalnız başıma bakıyorum beterin beteri var yani. Benimki de kendi başına pek oynamaz genelde bana sarar, her gün parka çıkarıyorum anca öyle enerjisini atıyor 
0 oy
(47 puan) tarafından
Benim oğlum da babasına karşı öyle biz de ergoterapiye götürüyoruz eskiye nazaran biraz daha iyi
(96 puan) tarafından
Bende pedagogdan randevu aldım en azından nasıl davranmam gerektiğiyle ilgili bilgi verir diye sizinki kac aylık
(47 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kesinlikle faydası olur
0 oy
(1,561 puan) tarafından

17 aylık kızım oldu olali öyle Sürekli memede durmak ister evde yalnız bakıyorum hergün dışarı çıkartıyorum evde resim çiziyoruz top oynuyoruz olmadi suyla oynuyor ama 2 dk bi oturayım desem yada ilgisiz kalsa anne meme dye geliyor yanima:ermm:

0 oy
(398 puan) tarafından
Canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum bebeğim 8 ayını geçti ve aynı şekilde beni gördüğü an ağlamaya kucak istemeye başlıyor babası babaannesi veya anneannesiyle oynuyor duruyor beni görünce çok huysuzlanıyor. Annenlerde kalıyormuşsun annenlere bırak her gün dışarı çık ilk gün 15 dk sonra 20 diye diye arttır yavaş yavaş alışsın. Ve bebeğini de her gün dışarı çıkar yabancı yüzlere alışsın sosyalleşsin parka götür hem modu değişir ilgisi artar çevresine. Bağırmanı anlıyorum ama robot değilsin insansın bunu sakın unutma öfke de çok normal bir duygu. Üzme kendini daha fazla bebeğin de anlık korkmuştur yüksek sesten kalıcı bir korku olmaz merak etme. Ben bebeğime parkta salıncakta yemek yediriyordum her öğün dışardaydık yemiyordu ağlıyordu sıcaklar da geldi iyice iştahı azaldı zorlama sakın zorladıkça yemeyecek çünkü. Sevdiği şeyleri yedirmeye çalış meyve mi seviyor bırak her öğün meyve yesin yavaş yavaş düzelecektir inşallah.

İlgili bir soru bulunamadı

...