0 oy
258 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (89 puan) tarafından
Kışın dogalgaz calistigi icin nem 40 50lerde ama yazin odadaki nem 75lere kadar cikiyor. Nem alici tabletlerden kullandim etki etmedi, kaya tuzu lambasi aldim 1 haftadir bi degisiklik yok gibi. Zaten surekli havalandiriyorum. Havalandirdigimda 50lere dusuyor ama cami kapattiktan yarim saat kadar sonra yine 60lara cikiyor. Bahcemiz var o yuzden normal ve istanbulda sahile yakinim. Ama odadaki nemi düşürmek icin baska onerebilceginiz bisey var mi? Bebegim icin cok yuksek nem orani ve korkuyorum. Ev bizim değiştirme seçeneğimiz de yok:(
Bebek Ayı 6

4 Cevaplar

0 oy
(121 puan) tarafından
Camı kapatmayın yada klima kullanabilirsiniz bende Antalyada'yım ev çok sıcak ve klima kullanıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,942 puan) tarafından
Canım havalar sıcak neden cami kapatiyorsun 
(89 puan) tarafından
Bahceye açılan kapimiz var uzun pencere yani. Yukardan da acilmiyor bi de besik tam karsisinda o yuzden acmaya cesaret edemedim daha gece. Yazin zaten buyuk besige gecmis olucak ondan rahatca acarim diye düşünüyorum
0 oy
(1,482 puan) tarafından
Istanbul da malesef nem evlerde %70 leri görüyor klima kullaniyoruz evin tamamını serinletmesede nemi aldığı için 26-27 de bile serin oluyor nem %50 gecmiyor Nacizane tavsiye evde ıslak camasir vs bırakmayın banyo mutfak kapılarını kapali tutmaya çalışın sicak ama oralardaki nemde eve dağılıyor.
0 oy
(245 puan) tarafından
Nem alıcı cihazlar var. Dehumidifier diye geçer. Trde satılmıyor, yurtdışından geliyor. Amazondan aldık biz siz de onları araştırabilirsiniz. 
(89 puan) tarafından
Baktim ben de simdi amazondan, tesekkur ederim cevabiniza. Siz memnun kaldiniz mi peki? Nem ortalama kacti ve cihazdan sonra kaca düştü?
(245 puan) tarafından
Valla biz geçen sene bir tane aldık o baya 5-10 düşürmüştü birkaç gün aralıksız çalıştırınca. Ama sonra kapatınca bozuldu bir daha da çalışmadı :) onu iade ettik. Bu sene de probreeze diye bir şey aldık gece boyu çalıştırınca haznesinde baya su toplamış ama evdeki değere pek etki etmedi, o yüzden tam anlayamadım, henüz çok da kullanmadım. Siz de yorumları inceleyip karar verin bence. Zaten hepsi çin malı.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 409 göst.
6 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde buteyra (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
6 cevap 380 göst.
0 oy
2 cevap 281 göst.
...