0 oy
282 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim 5 aylık bana sürekli bebe bisküvili yoğurt yedirmemde sakınca olmadığını söylüyorlar sizce yedirmelimiyim 
Bebek Ayı 5
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+1 oy
(76 puan) tarafından
Kilo alımı iyiyse anne sütünden başka bişey önermiyor doktorlar. Hele de bahsettiğiniz bisküvi. Kilo alımı az ise doktor onayı ile mama verebilirsiniz ama şurada ek gıdaya 1 ay kalmış biraz sabredebilirsiniz
-Reklam-
+1 oy
(49 puan) tarafından
Bebe bisküvisini kesinlikle önermedi bizim doktorumuz ve takip ettiğim uzman kişiler. Özellikle anne karnında başlayıp devam eden ilk 1000 gün çok önemliymiş beslenmesinde kesinlikle dışarıdan alınan paketli hazır ürünlerden uzak tutulması gerektiğini söylüyorlar. Şu an zararını görmesenizde ileriki yaşlarda görünen şeker, tansiyon, kalp, böbrek rahatsızlıkları bebekliklteki beslenmeden kaynaklı olduğunu vurguluyorlar. Evde kendiniz rafine şeker kullanmadan hurma özüyle tatlandırıp verecekseniz ona birşey diyemem. Fakat henüz ek gıdaya geçiş yapmadıysanız tatlı birşeyle başlamanızı tavsiye etmem. Doktorumuzda ilk kabakla başlayıp sonra patates havuç şeklinde devam etmemizi istedi. Yoğurdu bile 1 gün veriyorsan bir gün verme dedi ki yemek reddi yaşama dedi. 
0 oy
(159 puan) tarafından
Çok istiyorsanız tadımlik başlayabilirsiniz Dr.onayiyla
0 oy
(90 puan) tarafından
Bebe bisküvisi genelde inanılmaz kilo yapıyor. Kilo alımı iyiyse anne sütünden devam edin bence. Bir de ilk besin olarak onu tercih ederseniz sonrasında sebzeye ve diğer yemeklere çok zor alıştırırsınız
0 oy
Profil image (201 puan) tarafından
Cevredekiler hiç susmaz bunu kabullenmek gerekiyor ayrica hiç bir doktor kendi yaptiginiz dışında bebek buskivisi onermiyor(sekerden ötürü) kilo problemi varsa doktor zaten ne yapmamiz gerektigini soyluyor ve bazi doktorlar 5. Ay sadece tadima başlatıyor uygun görürse. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 369 göst.
...