0 oy
207 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (219 puan) tarafından
Kızlar atak haftasında neler yapıyorsunuz sakinleştirmek için önereceğiniz şeyler var mı 

4 Cevaplar

+1 oy
(761 puan) tarafından
Kendime bu dönemin geçici olduğu hatırlatıp sabırla geçmesini bekliyorum :) bebek için gelişim basamağı ve olması gereken bir durum 
(219 puan) tarafından
Başkada elimizden bişey gelmez sanırım
(750 puan) tarafından
Sabretmekten başka yapacak bir şey yok maalesef
(761 puan) tarafından
Ne yazık ki gelmiyor . Ama durumu kabullenince daha kolay geçiyor.  Basta çok stres yapıyordum ama sonradan saldım . çünkü her türlü bebek istediğini yapıyor .
(761 puan) tarafından
Bir de bebeğin çok küçük seni anlamiyor sen de onu tam anlamıyla anlamıyorsun.  Duruma sürece alışıyorsun ondan da ekstra zor geliyor. 4 aydan sonra bebeğin seninle iletişim kuruyor anlamlı bakıyor derdini daha güzel anlatıyor her zaman bu kadar zor olmayacak merak etme :)
-Reklam-
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Şuanda o durmdayım gece gunduz uykusu bırbırıne karıştı 4. Ay atagı hafifti 6 ayı doldurcak valla mahvoldum ağlıyor mızmız sabah 9 yedi şimdi zor bela mama içti öğlen havuz tattırmıştım malesef bişey yapmıyorum 10 gun kalmış takvimde ben anlamdım bu atak matak valla bebeğim atak geçirrken bende atak yaşlılık atağı geçiriyorum enerjim gitti eşim hiç destek değil dogurmadan once olucaktı ona guvenerek yaptım çok şukur yanımda sağlıgı yerınde diyorum ve suanda bilerak ağlıyor bana bakıyor o boncuk gozleriyle bnde ona bakıyorum 
0 oy
(2 puan) tarafından

Tamamen geçici bir durum olduğunu bildiğim için sabrediyorum ve en önemlisi atak haftasını bildiğim için ne kadar şanslı olduğumu hatırlatıyorum kendime. Bilmeyen o kadar çok anne var ki, o anda acaba hep böyle mi olacak diye insan kafayı yer :angel: bizde şuan atak haftasındayız bebeğime ayak uyduruyorum tamamen. Çıldıracak derecede ağladığında da bebek arabası ile evde geziniyoruz öyle hoşuna gidiyor sakinleşiyor en azından bende rahat etmiş oluyorum:)

0 oy
(3,795 puan) tarafından
Sakin kaliyoruz derin nefes aliyoruz gecici oldugunu dusunuyoruz, bol bol kucakta gezme disari cikariyoruz, dus aldiriyoruz, bi de bizim ki kitap okuyunca sakinliyo cok sukur :) 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 338 göst.
17 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde HEKbebek (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 370 göst.
0 oy
6 cevap 322 göst.
12 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde prensim05 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 331 göst.
...