0 oy
256 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (216 puan) tarafından
Kızlar kolik bebek hepmu ağlar.uyumakta zorluk mu çeker?uyutamiyrm.emziriyrm olmuyo,mama veriyim olmuyo altı üstü temiz olmuyo gazino cokartiyrm olmuyo oynuyor olmuyo ama yinede agliyo.cok sevimsiz Bi cocuk oldu bu.ne olur bir fikir verin Bi cocuk gastrolijisine götüreyim mi?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi kuzuma krizi tuttu mu tutuyor maalesef kolik sebebsiz yere her zaman ağlar benim oğlum da kolik ağlama krizine girdiği zaman YouTube'da acil grup müziği var onu açıyorum Bebek arabasına koyduğum gibi dolaştırıyorum dışarıda öyle susuyor uyuyor ama eve getirince tekrar başlıyor ben günlük duş aldırıyorum rahatlasın diyor o şekilde uyutuyorum ayrıyeten de yani sabah öğlen akşam yani her zaman elimin karnında masaj yapıyorum kızını çıkartıyorum her beslenmeden sonra ağzından da çıkartıyorum gaz ilacı metsil kullanıyorum.bigaia bigoaia nurse filan bebeğimi daha kotu yaptı bıraktım . Her sabah rezene demiyorum kendim içiyorum ki cay aşağıda veriyorum akşamları belki çay kaşığı kimyon cayini veriyorum şimdi açi elma yağı aldım masaj yapmak için çok işe yarar dediler bakalım inşallah işe yarar YouTube'dan bebek masajı var oradan bakarak ben yapıyorum o mesajlardan yapınca zaten gazını çıkarıyor normal saat yönünde sadece çevirince yapmıyor zaten. Benim dediğimi çok ama aldığı süt anne sütü yok gibi bir şey yani her gün en fazla 120-180 CC anne sütü sadece alıyor doktora götürdüğünde her gün bir defaya mahsus yarım çay kaşığı kadar zeytinyağı mamasına koy dedi kabız olmasını engellersin dedi ayrıca her gün p******* da sür dedi zeytinyağı rahat çıkarabilirsin dışkısını. Bazıları su vermiyorum ama su da veriyorum 40 gün çıkmadan önce bir aylık oldu su vermeye başladım 2 çay kaşığı kadar veriyorum özellikle her mamadan sonra bir çay kaşığı veriyorum bu şekilde günümüz geçiyor hep ağlıyoruz tek çarem uyutmak o da duş aldırıyorum iyice sersemlesin hani diye ayaklarımla sonra sallıyorum müziğini açık yatıştırıyorum o şekilde unutuyorum yoksa başka türlü dediğim gibi hep ağlıyor ama farklı bir duruma da seninkinin olabilir ben de ilk başta biraz da bilmediğim için hep ağladığı için koşa koşa soluğu hastanede almıştım doktor bana gayet sağlıklı bir bebeğim var sadece gazı var dedi kolik yani dedi yapacağımız bir şey yok dedi ayrıca kolik bebeklerin maması Aptamil con formil Migros ve eczanelerde var sadece öneririm diye mamalar bizi kbiz yaptı  yaptı kusma yaptı denedik hepsini çünkü. Aslında hepsinin boş önemli olan kolik  bebekte  yatıştırıp masaj yapmak. Çok karnım ağrıdığı zaman da şeker şerbeti yapıp 2 çay kaşığı veriyorum . Şimdi mesajımı görenler diyecek 6 ay süreyle hiçbir şey annesi daha hiçbir şey verilmez bir şey karşılık veriyorsun falan diye lütfen herkesten anneyle kendine sorgulamayin .
(216 puan) tarafından
Sizinde Allah yardımcınız olsun .ağlıyorum artik.gun geçtik e daha kötü ye gidiho.dısari hiç cikaryamiyrm.ayakta sallanmaya almiyo.iki kişi elde sallayacak sadece .bunada vücut dayanmıyor artık.sizin bebeğiniz kaç aylık oldu.
-Reklam-
0 oy
(319 puan) tarafından
Canım buzuki orhan kolik albümüne bak YouTubedan ben bebeğimi o müziklerle uyutuyordum ılık duş masaj bize en iyi gelen şeylerdi. Hiç bir gaz damlası işimize yaramadı bu arada sağlıkla büyüsün bebişiniz..
0 oy
(398 puan) tarafından
Allah yardım etsin ilk 6 ay çok zor şuan 8.5 aylık hala gaz sancısı yaşıyoruz maalesef
0 oy
(125 puan) tarafından
Aynı benim.kizda 37gunluk kolik bebek sadce kucakta dik vaziyette duruyor. Ağlamaktan katiliyor artı ikiz kizlarimda var bebisle uğraşmaktan kızlara vakit ayramiyrm   sen sakın kal bebek Lee hisseder.  Bağırma sakin sesle konus okşa biliyrm çok zor ama dayanicaz napalim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
2 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Edaayafes (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 459 göst.
25 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hilalcik (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 255 göst.
20 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Selennn (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 706 göst.
18 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde BsrKtk (99 puan) tarafından soruldu
...