0 oy
294 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (119 puan) tarafından
Merhaba bebeğim 4,5 aylık oldu son zamanlarda karnı tok 6 kuru olmasına rağmen yatırıyorum oyun oynayalım diye kalkmak istiyor kucağıma alıyorum beni itiyor ağlamaya geçecekmiş gibi sesler çıkarıyor dikkatini dağıtıyorum müzikli oyuncaklarını açıyorum şarkı söylüyorum el şıplatıyorum Bütün enerjimi ona sarf ediyorum Fakat mutlu olmuyor sürekli bızırdama şeklinde neler oluyor tecrübeli anneler ne yapmam lazım. Bu arada uyku sorunumuz yok Allah'a şükür bunu dedim ya kesin olur günde 13 saat falan uyuyor
Bebek Ayı 4.5

3 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından
Canım benim aynı 4.5 aylığız aynı durumdayım ne yapsam mutlu edemiyorum uykuya geçişi zor ağlıyor gazı oluyor vs yani bizde sürekli mutsuz bebeğiz atak haftası diyorlar insallah gecicidir diyorum.. Bol bol balkonda hava aldırıyorum keyifliyse arabasına atıyorum gezdiriyorum kitap okuyorum ana kucağında mutfağa yanımda götürüyorum bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyoruz işte.
(119 puan) tarafından
Yani sırtı yere gelsin istemiyor gaz kaka sorunumuz yok ortada sebepsiz sürekli kucak istiyor kucağıma alınca itiyor ben gerçekten anlamıyorum eşimin eli kırıldı tek başına büyütüyorum iyice Bana da alıştı tabii Peki ne zaman geçecekmiş bu atak haftası ne yaparmışız bilginiz var mı
(319 puan) tarafından
Canım atak haftası hesaplama var internette sen bebeğin için hesaplamalısın bebeğin 40 haftalık doğduğunda hangi ay günse ona göre yazmalısın yani doğum tarihi değilde 40 haftalık doğum zamanını yazarak hesapla. Valla ben de bilmiyorum benimkide öyle kucak istiyor kucaktan sıkılıyor ne yapsam yaranamaz durumdayım bir şekilde günü kurtarmaya çalışıyorum yukarıda yazdıklarımla..
-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından
4,5 aylık benim kızım da çooooook mızmız. Hiçbir şeyi 2 dk dan fazla yapamıyoruz çünkü sıkılıyor. Canımdan bezdim. Zaten gece saat başı uyanır. Ne gündüz ne gece nefes alamıyorum artık. 
0 oy
(183 puan) tarafından
5 aylık olduk hayla aynı durumdayız durmuyor oyumuyo 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
10 cevap 395 göst.
0 oy
5 cevap 236 göst.
0 oy
2 cevap 236 göst.
...