0 oy
133 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (896 puan) tarafından
Anneler ikinci doğumumu yaptım 26 günlük ilk zamanlar sislikten sürekli sağdim emzirdim şişliği geçirdim dün sağ göğsüm acımaya başladı şişlik falan yok bi tarafı çok acıyor aksama atesimde 38 e doğru çıkmıştı parol içtim bide doğumdan sonra verdikleri dicloflamdan kalmıştı ondan içtim sabaha karşı yine ateşim çıktı ilaç içtim nasıl gecirebilirim ilkinde de şişmişti ama sarılıktan dolayı çok şık emziriyordum ateşim falan çıkmadı bunda da aynısı oldu ama çok sık emzirmiyorum 2 saatte bir sagmayi da bırakmıştım sütümde  tazyikli neden böyle oldu anlamadim
Bebek Ayı 0

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,497 puan) tarafından
Göğüste kızarıklık var mı..?

Duş alın göğüsünüzü masaj yapın düzenli olarakta emzirin geçer inşallah bir kaç güne geçmiş olsun
(896 puan) tarafından
Sağol canım evet kızarıklık ta var akşam aldım masajda yapıyorum geçer insallah
-Reklam-
0 oy
(469 puan) tarafından
Grip gibi aynı, kas eklem ağrısı. Halsizlik, ateş. Arada üşüme, arada ateş basması... Göğüste şişlik ve ağrı. 
(896 puan) tarafından
İlaç içince 8 saat falan rahatım canım şişlik yok bomboş bir acı var sadece :(
(531 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun. 2 ayda 2 kere geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki sıcak havlu kompres sıcak duşta erkeklerin cep tarakları oluyor sık dişli onunla yukarıdan aşağı tarayarak sık emzirerek atlattım. İlkinde acemiydim yatalak oldum acile zor gittim serum vs geçti ama ikincisinde hissettiğim an emzirdim bol bol. Ilık duş aldım toplayana kadar günde 2 3 kere parol hamilelikte bile içmemiştim mastitten sonra 1 2 kere içtim. Daha önce içmeliymişim diyorum :) benim sütümde tazyikliydi emzirirken her pozisyonu denedim makas yöntemi geri yaslanma vs. Bi amuda kalkmadığım kalmıştı. Bebek biraz büyüyünce yutkunmayı daha iyi yapıyor sanırım eskisi kadar tıkanmıyor şuan. 

(896 puan) tarafından
Kuzum tıkanma olayları ben çok yaşadım ikisinde de sagdigim sütun haddi hesabı yok ama bu çok farklı gerçekten memem bomboş gibi çünkü diğerini emzirirken az süt birikse sütyen sırılsıklam oluyor ilk kızımda da diğer göğsüm sizdiriyordu bunda bu sızdırıyor ilkinde sağ meme daha büyüktü bunda sol meme daha büyük ama büyük olan değil boş olanda bı acı var az önce bildiğin tepe taklak emzirdim bebeğim yatarken üstüne çıkıp çenesi memenin üstüne gelecek şekilde emzirdim biraz daha rahatladı acısı tazyikli olmasına rağmen genzine de kaçmadı en içte bı yerde tıkanıklık varmı bilmiyorum ben dokunduğumda yok mastit olduğunu bilmesem geçen canım bişey istedi saat geçti umursamadım aldırmadım diğer günü dün böyle oldu :) bende hap hiç sevmem fobim var boğazımda kalıyor makasla kesip içiyorum gerçekten parol çok iyi geliyor :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
16 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde gulay gulay (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
4 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Lohusa anne .91 (31 puan) tarafından soruldu
...