0 oy
254 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (55 puan) tarafından
Kızlar hastane kontrolüne gideceğiz ama kurban bayramında anca gideceğiz çünkü suan mardindeyiz ve kafama göre iyi bi doktor bulamadım burada. 

Kayseriye gidince doktora özellikle bunun için götüreceğim o zamana kadar içim içimi yiyecek belki başına gelen olmuştur diye sorayım dedim. 

Benim oglumun ilk doğduğunda cok güzel saçları vardi herkes bayılırdi uzun yumuşacık saclari var diye dillerinden dusurmezlerdi. Yukardan bağlardim hatta oyle diyim. 

bir yaşına girince kestik saçlarını şimdi alnının iki tarafında da cok bariz fazla açılma var. Arkalarda da ayni şekilde küçük yerlerde açılma var yine. 

Saçkıran değil ondan eminim ama neden oldu anlamıyorum fikir verebilecek var mi aranızda??
Bebek Ayı 13

3 Cevaplar

0 oy
(539 puan) tarafından
Kalıcı saçları çıkıyordur belki bazı bebeklerin geç çıkıyor çıkması için eskiler dökülmesi gerekiyor 
(55 puan) tarafından
İlk kez duydum bunu inşallah öyledir. Belki yerlerde olmasi bi sorun değil o zaman değil mi?
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Çinko eksikliği olabilir, çinko eksikliği farklı gelişim geriliğine de sebep olabilir. Bayrama daha var, bence bir doktora götürüp kan değerlerine baktirin,  ona göre gecikmeden gerekli vitamin desteği verilir.
(55 puan) tarafından
Baktirdik ama normal çıktı sonuçları sanırım o yüzden değil
0 oy
(139 puan) tarafından
Canım bizde o problem olmadı belki vitamin eksikliği vardır bebisinde birde ben her duştan sonra pantene saç bakım yağı sürüyorum oğluma çok şükür problem olmadi
(55 puan) tarafından
Hangi serisini kullaniyosun canim bende kullanayım iyi geliyorsa. İnşallah eskiye döner cocugun saçları çok kötü oldu yaa
(1,526 puan) tarafından
Içeriği temiz olmayan şeyi çocuğa niye sürüyorsunuz? Badem yağı alıp sürün ondan iyi.
(139 puan) tarafından
Canım ablamda bebisinin saçını kazittirmisti çok kötüydü saçları hiç uzamiyordu o kullandı gözle görülür fayda görünce bende kullandım çokta memnunum bir şişeyi bitirdim ikinci şişeye geçtik ben her gün duş aldiriyorum ve duştan sonra saçlarının islakligini havluyla alıp nemli bir sekildeyken bir fis elime sıkıp saçına uyguluyorum Pantene Argan yağı kullanıyorum canım benim bebisin saclarida küçükken dökülmeye başlamıştı herkes kel kalır falan dedi ondan sonra kullanmaya başlamıştım zaten ablam soyleyince yoksa benimde inancım yoktu çokta memnunum
(55 puan) tarafından
Tamamdır hemen alıp bende baslayim inşallah ise yarar cok üzülüyorum böyle görünce saçlarını.
Çok teşekkür ederim
(139 puan) tarafından
Anlıyorum canım şuan seni yani her bebek yeni doğduğunda saçları dokuluyor o anı bizde yasadigimizda çok canımı sikardim kafasının iç derisi görünürdü o kadar saçı azalmisti ama düzenli kullanımda dökülmesi de durdu saclarida çıktı saçları da uzadı hiç pes etme ama sabret düzenli kullan insallah çıkacaktır saçı biz saçlarını kestirdik  baya uzamisti gören kız sanıyordu yani kendime sabrım yok kullanmam ama bebeğime sabırla kullanıyorum canım
(55 puan) tarafından
Ay umut oldu bana vallahi çok teşekkür ederim hemen başlıyorum kullanmaya inşallah etkisini görürüz bizde. Size dua ederim bol bol :)
(139 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun bebislerimiz iyi olsun yeter dediğimden de fayda görürseniz o bana yeter canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 398 göst.
0 oy
15 cevap 541 göst.
...