0 oy
154 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3 yaşında tuvalet eğitimini nasıl vereceğim tuvalete götürünce yapıyor ama kendi asla söylemiyor üzerine yapıyor ne yapmalı nasıl yol izlemeli

1 cevap

0 oy
(20 puan) tarafından
Ben de de aynı sorun 3 yaşında daha önce de denemelerimiz başarısız oldu. Kardeşi doğdu tamamen bıraktık şimdi bezi çıkarsak bile üzerine yapıyor söylemiyor. Kaka yaparken  bile yapmıyorum diyor inkar ediyor.
(1 puan) tarafından
Allah nasip ederse bizimde 1 ay sonra tahmini doğum var kardeşi olunca tamamenmi kıskanacak acaba
(130 puan) tarafından
Benim oğlum da çok kıskanç 3 yaşında 3 aylık ta kardeşi var çok kıskanıyor .bebek ne yaparsa onu yapior .bende tuvalet eğitim vercem ama nasıl olcak bilemeyorum.kardrsi emzik emiyor bizimki de emiyor arasıra .pusete koyuyoruz bebeği bazen büyük oğlumda pusete oturuyor.baloncuk yapıyor kardeşi büyük oğlumda ağzında balon yapio yani baya bı kiskaclnclik dönemi özellikle 3-5 yas arası
(1 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
(130 puan) tarafından
Amin canımm zor gerçekten .eşime yolluyorum ben bazen dükkani var bı kaç saat yolluyorum biraz dinleniyorum.ama her çocuk aynı mi olur onu bilemem benim oğlan bana çok düşkün o yüzden çok kıskanç eşimden bile kiskaniyordu bebek olmadan önce .seni kimseyle paylaşmak istemiyorsa muhtemelen benim yaşadıklarımı yaşarsınız.ama inşallah temennim yaşamamanız :)
(20 puan) tarafından
Anlattıklarınizin hepsini yaşıyoruz. Bu süreçte son derece anlayışlı ve sakin kalmak çok önemli biz sakin karşıladıkca devam ettirmiyor davranışlarını mesela ben de süt emecegim diye tutturuyordu gel emzireyim dedim sagdigim sütun tadına baktı bir iki kere şimdi yanaşmıyor bebeğin emmesini normal karşılıyor ilk emzik aldığımızda 1 hafta kadar kardeşinde her gördüğünde emmek istedi görmezden geldik iki taneydi hatta biri senin olsun diğeri kardeşinin dedik. Bakti tepki vermiyoruz bir hafta sonra emzigi de bıraktı bu kardeşin o emsin diye ağzına veriyor. Sadece seviyorum ayağına vurmaya çalışıyor onu atlatamadik sanırım kızı korumak adına yaklaştığında panik oluyoruz oda bunun farkında başka türlüsü de olmaz yani bıraksak bingildagi kapanmamış korunmasız bebeğe zarar verse ne yaparız sonra babası çok oyalıyor işten gelir gelmez bütün gün disaridalar. Ha bir de balkona havuz koyduk suyla oynamakta çok iyi geldi kardeşinin varlığını bile unutuyor su ile oynarken ben de kardeşi de rahat ediyoruz tavsiye ederim.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 276 göst.
25 Ekim 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde H❤️O❤️A (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
21 Ekim 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde mamoste (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
7 Ağustos 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Esi kuş (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 194 göst.
17 Mart 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Faruk un annesi (651 puan) tarafından soruldu
...